Radio Simplu

SOȚIA LUI BĂNICĂ JR. A FĂCUT ”INSTRUCȚIE” CU ANGAJAȚII UNEI VULCANIZĂRI!

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Lavinia Pârva, în Capitală, la o vulcanizare situată pe Strada Barbu Văcărescu, unde artista și-a dus mașina pentru schimbul de cauciucuri.

A furat toate privirile la service
După cum se poate deduce din imagini, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr. ar fi client fidel al service-ului auto. Și asta pentru că, de cum și-a făcut apariția, Lavinia Pârva a fost preluată de angajații de la vulcanizare. Lucrătorii au “sărit” imediat să-i facă schimbul de cauciucuri și să-i spele mașina vedetei.

La final, după ce a revenit la vulcanizare, Lavinia Pârva a știut cum să-i trateze pe angajații cu care a făcut ”instrucție”. După ce s-a controlat în geanta de firmă, soția lui Ștefan Bănică Jr. a scos mai multe bancnote ”calificate”, pe care i le-a oferit unuia dintre lucrători.

Mai mult decât atât, soția lui Ștefan Bănică Jr. a furat privirile tuturor. Așa cum era de așteptat, Lavinia Pârva a ales o ținută elegantă, pe care a accesorizat-o cu o pălărie, dar și cu ochelari de soare.

Lavinia Pârva, o prezență care nu poate fi trecută cu vederea
Viața lui Ștefan Bănică și a Lavinei Pârva s-a schimbat de când a apărut pe lume micuțul Alexandru
”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…”, a mărturisit Lavinia.

Soția lui Bănică Jr. a fost darnică cu angajații de la service
S-au căsătorit în secret
Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, în 2017, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

Chiar şi aşa, invitaţii au ”muşcat ” nada, dar s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret!