Șorici. Vin Sărbătorile, ocazie cu care de pe mesele românilor vor fi nelipiste produsele tradiționale, printre care și șoriciul. Iată cum să-l prepari pentru a fi fraged.
Șorici. Ingredientele de care ai nevoie sunt apa, sarea şi câţiva căţei de usturoi. Curăță șoriciul de grăsime și taie-l în felii subțiri pe care să le așezi apoi într-un borcan de 800 de ml.
Șorici. Peste ele, toarnă o saramură formată din apă, 4-5 linguri de sare şi 4-5 căţei de usturoi. Compoziţia se ţine la rece și se schimbă saramura din când în când.
Șorici
Toba de casă. Cum se prepară corect. Află ingredientul care o face delicioasă
Toba de casă. Bucatele tradiţionale umplu mesele românilor în perioada sărbătorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc. De aceea, pentru un festin cât mai îmbelşugat, vă propunem cea mai bună reţetă de tobă de casă.