Radio Simplu

Sore a dezvăluit de ce nu face nunta: „Unele persoane se panichează când semnează un act“

Este mămică de mai bine de trei ani, are o relaţie foarte fericită cu partenerul ei, iar multă lume se întreabă de ce Sore nu are de gând să facă şi nunta.

Artista le-a dezvăluit reporterilor de la Antena Stars că s-a gândit la nuntă, însă acesta nu este un eveniment prioritar pentru ea şi pentru partenerul ei.

„Dacă nu am fi avut copii şi am fi fost împreună de cinci ani, era altfel. Mă gândeam de ce nu are intenţii serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneţi, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulţi copiii care trăiesc în familii dezorganizate şi au traume. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieţii. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniţi după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitaţi. Prefer să plecăm în vacanţă cu acei bani“, a spus Sore.