Radio Simplu

Sora lui Leo de la Strehaia și-a făcut vilă cu turnulețe

Sora lui Leo de la Strehaia și-a făcut vilă cu turnulețe și și-a tras mașină nouă pe banii străinilor. Cum arată uriașul palat

Olga de la Strehaia estei și ea un personaj la fel de interesant ca și fratele ei, Leo de la Strehaia. Când alte femei de etnie rromă stau în umbra bărbațillor lor, Olga de la Strehaia s-a emancipat, s-a apucat într-o vreme de făcut haine, are propriul ei palat și în ciuda bârfitorilor care o acuzau de vrăjitorie, femeia este foarte credincioasă.

Ce nu știți însă, dar reporterii www.spynews.ro au aflat, este faptul că Olga de la Strehaia s-a apucat de afaceri! Și nu orice afaceri, ci cu fonduri Europene! Se pare că sora Prințului țiganilor, și-ar fi dorit să-și facă o fermă de porci, cu care probabil ar fi dat lovitura mai ales că genul acesta de business nu e la îndemâna oricui. Dar cum potriveala de acasă, nu se potrivește cu cea din târg, afacerea a fost amânată!

Din banii obținuți din fondurile Europene, în loc să cumpere porci, Olga și-a cumpărat mașină de fițe și chiar și-a renovat palatul după ultimele fițe… mai ceva ca Disneyland!
Dacă Leo de la Strehaia este mare fițos, de ce ar fi altfel Olga, mai ales că frații seamănă între ei destul de mult. Așadar, până afacerea va lua avânt și ferma se va pune pe picioare, Olga de la Strehaia va trebui la un moment dat să declare unde s-au dus banuții ce trebuiau alocați afacerii cu porci!

Sursa: spynews.ro