Radio Simplu

SMILEY ȘI GINA PISTOL, VIITORI PĂRINȚI? CE A AVUT DE SPUS ARTISTUL

Smiley și Gina Pistol nu își mai ascund relația de ceva vreme, iar fanii au început să pună întrebări cu privire la un viitor bebeluș și la o eventuală nuntă. Totuși, artistul a avut și el câte ceva de spus cu privire la aceste aspecte din viața sa!

Deși cântărețul a fost unul dintre cei mai doriți burlaci, el are acum o relație de 4 ani cu Gina Pistol, iar cei doi au fost extrem de discreți cu privire la relația lor.

Într-un interviu cu publicația Libertatea, Smiley a răspuns imediat întrebării ce este pe buzele fanilor de câteva vreme și le-a hrănit acestora curiozitatea!

„Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta.”, a spus artistul.

„Rolurile noi pe care le dobândim în viață vin organic, nu când le programăm sau când spunem noi că suntem sau nu pregătiți. Eu zic să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea zi de zi, că de cele mai multe ori, ne depășesc proiecțiile.”, a declarat acesta pentru publicația menționată mai sus.

Deși până acum evitau să se afișeze împreună, pentru cei doi nu mai este cazul! Recent, aceștia au început să posteze fotografii împreună, iar Gina Pistol chiar i-a făcut iubitului său o declarație emoționantă de dragoste în direct.

„Sunt de 3 săptămâni în izolare, dar nu mă plictisesc. Nu-mi lipsește nimic. La un moment dat o să-mi fie dor de colegi, de ceea ce făceam. Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Aia de ieri. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc! Hai acasă!”, a spus prezentatoarea TV.