Radio Simplu

Smiley se desparte de Gina Pistol? Pentru ce nu o va ierta niciodată

GALERIE FOTO (2)

Minunata poveste de dragoste dintre Smiley şi Gina Pistol se va sfârşi cu o nuntă impresionantă, speră fanii celor doi. Se pare totuşi că situaţia nu ar fi chiar atât de roz, potrivit unei surse apropiate de cei doi.

Smiley şi Gina Pistol trăiesc una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din show-biz-ul românesc. La început, cei doi şi-au ţinut relaţia secretă, însă acum nu se mai ascund de ochii lumii. Fanii şi prietenii celor două vedete nu pot decât să se întrebe când va veni momentul magic: cel în care Smiley şi Gina vor păşi în faţa altarului.

O sursă din anturajul celor doi spulberă acest vis. Potrivit persoanei respective, Smiley are ceva reţineri în a o cere de nevastă pe Gina Pistol.

“Smiley o iubește pe Gina, ține mult la ea și în ultima vreme sunt foarte apropiați. Este o fată bună, de casă, face mâncare, e cuminte, însă el nu poate trece peste un singur lucru: trecutul ei. Ar vrea ca femeia lui să fie fără pată, ireproșabilă, iar Gina nu a fost chiar cea mai cuminte fată din showbiz”, a declarat o sursă din anturajul celor două vedete, conform playtech.ro

În prezent, Smiley este plecat pentru o perioadă în Statele Unite, împreună cu câțiva dintre producătorii și compozitorii HaHaHa Production. Perioada aceasta ar putea fi benefică pentru a se gândi fiecare ce-şi doreşte de la această relaţie.

“Este plecat în perioada asta în America, vor sta departe unul de altul, o vreme. Perioada asta o vor folosi pentru a se gândi ce vrea fiecare de la relație. Vor vedea apoi ce va fi”, a mai precizat aceeaşi sursă, potrivit playtech.ro.

Spre sfârşitul lunii ianuarie, scriam că Smiley va deveni „străin” și își va muta parte din echipă și proiecte la Los Angeles pentru următoarele două luni și jumătate. Artistul va fi în America împreună cu câțiva dintre producătorii și compozitorii HaHaHa Production până la începutul lunii aprilie pentru a compune și produce muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial.

„Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a două jumătate o voi canta. Muzica este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră că profesioniști și că oameni. Așa că, mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați in întreagă lume”, dezvăluia atunci artistul și fondatorul HaHaHa Production.