Radio Simplu

Aşa arată acum Cristina Şişcanu! A scăpat rapid de 25 de kilograme. Care este secretul ei

A ținut o dietă strictă și a făcut sport! Și pentru că știe că foarte multe mămici o urmăresc, vedeta le-a dezvăluit secretul ei:

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grade de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras.

La prânz mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degretată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”.

De curând, vedeta a vorbit și despre un episod mai trist din viața ei, în care a fost nevoită să se lupte cu depresia:

„Mulți dintre noi trăim cu diverse frici… Și eu am avut! Frica îmi sugruma libertatea și creștea de la o zi la alta până a culminat cu depresia. Ajungând pe fundul prăpastiei, a trebuit să aleg: fie să mor, fie să lupt ca să mă pot înălța. Am ales lupta pentru că aveam un aliat puternic: Iubirea.

Și am luptat vreo doi ani până am invins! Și victoria a fost atât de mare încât atunci când eram din nou pe vârful muntelui, m-am uitat spre prăpastie și Frica mi-a părut o prostie !

Mi-era așa ciudă că mi-am pierdut doi ani din viață luptând cu Frica! Când am ajuns pe vârful muntelui, Iubirea era la apogeu (o aveam pe Petra în burtică). Întrebarea este: ce m-aș fi făcut fără Iubire?”, a spus Cristina Șișcanu, potrivit Viva.ro.