Radio Simplu

Simona Halep ajuta medicii din Romania. Marea noastra campioana, mesaj important pentru toti romanii

GALERIE FOTO (2)

Simona Halep sare in ajutorul celor care lupta impotriva epidemiei cu coronavirus din Romania. Marea noastra campioana a decis sa faca o donatie pentru medicii care incearca sa salveze vieti omenesti.

Simona Halep a postat un mesaj in care isi exprima speranta ca gestul sau va fi un exemplu de urmat.

„Din pacate, traversam o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina acum cateva luni. Pe de alta parte, este ocazia perfecta pentru a arata ca si noi stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa medicii si personalul medical fac eforturi uriase ca sa trateze si salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general.

Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu!,” a fost mesajul Simonei Halep.

Covid19

Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu cateva luni. Este pe de alta parte si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general. Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu! Pentru donatie : Asociatia "SOCIETATEA DE BOLI INFECTIOASE SI HIV/SIDA" cu sediul in Bucuresti, str. Dr. Calistrat Grozovici , nr 1, inregistrata sub nr 11095/A/2013 in Registrul National al persoanelor fara scop patrimonial, Cod de Identificare Fiscala : 32486880, cont RO54RNCB0078138325900001 – Ron si RO27RNCB0078138325900002 – Eur, deschise la Banca Comerciala Romana, reprezentata legal de D-na Raluca Cruceru – Director executiv

Publicată de Simona Halep pe Marţi, 17 martie 2020