Radio Simplu

Simona Gherghe a fost la un pas de căsătoria cu el. Cine e fostul iubit al vedetei Antena 1

GALERIE FOTO (2)

Simona Gherghe este acum o femeie împlinită, devenind pentru a doua oară mămică, după ce l-a născut, în luna mai, pe Vlad Ioan. Aceasta mai are și o fetiță de doi ani, Ana Giorgia. Prezentatoarea de televiziune se bucură acum de momentele strict petrecute în sânul familiei.

Simona Gherghe a fost la un pas de căsătoria cu el
Dar înainte de a avea tot ce are acum, atât din punct de vedere personal, cât și profesional, Simona trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un personaj, pe numele lui Octavian Tudorache, în Iași, orașul natal al vedetei.

„De cine eram indragostita la 18 ani? De primul meu prieten. Un baiat cu cinci ani mai in varsta ca mine. Eram foarte indragostita de el. Nu-mi statea gandul la carte. De-asta am si picat la facultate. Iar cand am plecat in Bucuresti pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia sa ma marit. Aveam un logodnic care ma ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a ramas acolo. A incercat sa gaseasca ceva de lucru pe-aici, n-a reusit si s-a terminat!”, marturisea Simona.


Cine e fostul iubit al vedetei Antena 1
În anul 2002, pe vremea când era la Iași, Simona a fost logodită cu Octavian Tudorache, un om de radio din Iaşi, asta până să se mărite cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Surse apropiate celor doi povestesc că data nunţii, restaurantul şi naşii erau stabilite, Simona fiind cea care a decis să se despartă, în ultimul moment, fără prea multe explicații, imediat după ce s-a mutat cu serviciul în Capitală. Tot răul spre bine ar spune Octavin care,după acest episod, a reușit să meargă mai departe ajungând un prosper om de afaceri și căsătorindu-se cu Teodora.

După o scurtă perioadă în care vedetea Antenei 1 se îndrăgostise de o altă vedetă a micului ecran, Mircea Radu, în 2017 îl cunoaște pe Răzvan Săndulescu cu care se și căsătorește, acum având doi copii frumoși. Simona Gherghe a renunțat la Acces Direct, emisiunea pe care 0 clădise timp de nouă ani, la Antena 1. Prezentatoarea de televiziune a postat un mesaj, la acel moment, pe rețelele de socializare prin care își explica decizia.

„Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine”, a scris Simon a Gherghe pe Facebook.