Radio Simplu

Sia suferă de o boală gravă şi extrem de rară. Cântăreaţa are dureri îngrozitoare: „Viaţa este a naibii de grea!”

GALERIE FOTO (2)

Veşti triste pentru fanii cântăreţei Sia. Artista a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară, sindromul Ehlers Danlos, şi a dezvăluit pe Twitter că se confruntă cu dureri îngrozitoare. Sia spune că a făcut public acest lucru pentru a încuraja şi alte persoane bolnave.

În vârstă de 43 de ani, Sia a scris într-un mesaj publicat pe Twitter: „Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur’.

Sindromul Ehlers-Danlos afectează unul la 2.500 – 5.000 de indivizi și este cauzat de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacţionează cu colagenul. Ca urmare, apar modificări în ţesutul conjunctiv; fragilitatea pielii şi instabilitatea articulară sunt rezultatul cantităţii reduse ori calităţii defectuoase a colagenului, scrie Mediafax.

În 2013, Sia a făcut public faptul că s-a luptat cu dependențe în trecut: medicamente care se dădeau pe bază de rețetă și alcool. Însă după ce a fost diagnosticată cu hipertiroidie, a reușit să scape de dependențe, iar în 2018 a celebrat opt ani de abstinență.

50896986 Celebrities attend the 2012 Metropolitan Opera Season Opening Night performance of ‘L’Elisir D’Amore’ at The Metropolitan Opera House on September 24, 2012 in New York City. Celebrities attend the 2012 Metropolitan Opera Season Opening Night performance of ‘L’Elisir D’Amore’ at The Metropolitan Opera House on September 24, 2012 in New York City.
Pictured: Sia Furler FameFlynet, Inc – Beverly Hills, CA, USA – +1 (818) 307-4813