Radio Simplu

Și fiica cea mică a Elenei Cârstea a devenit oficial militar al USA

Tributare locului în care au găsit un cămin bun, ambele fete ale Elenei Cârstea au devenit militari ai Statelor Unite. Solista ce a abandonat cariera muzicală pentru cea de mamă, și a luat-o de la 0 pe partea cealaltă a globului, în Florida, a asistat joi, cu emoții și lacrimi în ochi, la ceremonia de absolvire a școlii militare de către fiica sa cea mică, Adriana Cârstea.
După luni instrucție severă la una dintre cele mai mari baze militare de pe costa estică a Statelor Unite, Fort Jackson din Columbia, Carolina de Sud, tânăra, în vâstă de 18 ani, a devenit militar al armatei Statelor Unite.

Și sora sa cea mare, Sanda (22 ani) a încununat cariera militară, fiind absolventă ( 2015) a aceleiași tabere de instrucție și membru al Gărzii Naționale americane. ”Fata mea este militar cu acte în regulă de astăzi. Sunt tare mândră de ea”, nu și-a putut stăpâni emoțiile Elena Cârstea (57 ani), prezentă la ceremonia de înrolare a mezinei sale împreună cu soțul său, Gleen Mutart. Familie de patrioți, și Alexander, băiatul lui Gleen a absolvit școala de instrucție militară, în prezent fiind ofițer de securitate pentru transporturi de valori. Artista ce a hotărât să pună capăt unei cariere artistice impresionante, Elena Cârsta a ales să se mute în urmă cu 13 ani în Statele Unite, împreună cu cele două fete ale sale înfiate, alături de Gleen, cel ce i-a devenit soț.

Loading...