Radio Simplu

Şi-a prins iubita cu amantul în pat, iar apoi a urmat dezastrul

O tânără din Iaşi şi iubitul ei au ajuns în spatele gratiilor, după ce cel din urmă l-a bătut pe amantul acesteia, iar împreună l-au şantajat cu nu mai puţin de 5.000 de euro, potrivit bzi.

O situaţie desprinsă, parcă, din filme, a avut loc în Iaşi, acolo unde o tânără pe nume Maria Păunţa Cecan şi-a dat întâlnire cu un fost iubit. Cei doi nu mai vorbiseră de un an, însă acum fata s-a gândit să-l invite la ea. Acesta nici nu a stat pe gânduri şi a acceptat imediat, fără să ştie ceea ce urma să se întâmple. Iubitul fetei i-a prins pe cei doi împreună şi şi-a pus imediat planul de răzbunare la bătaie.

L-a fotografiat pe amant dezbrăcat în pat, iar apoi l-a bătut. Nu în ultimul rând, iubitul gelos l-a ameninţat pe amant că dacă nu semnează o hârtie prin care admite că îi va plăti suma de 5.000 de euro, imaginile cu el în costumul lui Adam vor ajunge pe internet.

După ce a reuşit să scape din mâinile celor doi, amantul a mers la poliţie şi a spus tot. Păuniţa şi iubitul ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar apoi au fost plasaţi sub control judiciar, în condiţiile în care procurorii au solicitat ca cei doi să rămână în spatele gratiilor.

„Instanța respinge, ca fiind nefondată, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile față de inculpații Pricope Alin Ionel și Cecan Maria Păunița și, în consecință, dispune punerea în libertate a inculpaților care sunt reținuți în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași”, au precizat judecătorii.

Acum, tânăra de 25 de ani este acuzată de complicitate şi şantaj, în timp ce iubitul ei, Alin Ionel Pricope, are pe numele său acuzaţiile de lovire, ameninţare, şantaj şi distrugere.