Radio Simplu

Sharon Stone, mărturii tulburătoare despre accidentul cerebral masiv pe care l-a suferit: „Am fost tratată cu brutalitate…”

GALERIE FOTO (2)

Sharon Stone a vorbit recent despre cea mai neagră perioadă din viața ei – cea în care a suferit un accident vascular cerebral masiv și în care a fost tratată în mod brutal atât de către oamenii din jurul ei, cât și de către cei din industrie…

Recent, în cadrul unui eveniment caritabil organizat la Los Angeles de Womens Brain Health Initiative, Sharon Stone (61) a făcut o declarație tulburătoare pentru publicația Variety. A fost decenii la rând diva Hollywood-ului, însă a fost nevoie doar de câteva clipe pentru a pierde tot ce avea. În anul 2001, actrița a suferit un accident vascular cerebral masiv, timp de nouă zile având hemoragie. Ulterior, starul din Basic Instinct a avut nevoie de șapte ani de recuperare, în toată această perioadă actrița fiind tratată într-un mod brutal de Hollywood…

„Oamenii m-au tratat într-un mod brutal… De la femei din branşă la judecătoarea care s-a ocupat de custodia fiului meu, cred că nimeni nu îşi dă seama cât de periculos este un accident cerebral pentru o femeie şi ce înseamnă recuperarea. Mie mi-a luat şapte ani”, a spus Sharon Stone pentru Variety.

”Am fost uitată, aşa cum a fost prinţesa Diana”
Sharon Stone este combinația perfectă „beauty and brain”, actrița având un IQ uriaș (148) și un aspect fizic tulburător. A fost „cel mai hot star de cinema”, după cum singură s-a caracterizat, însă a fost de ajuns să sufere de o problemă de sănătate gravă pentru a fi dată uitării… În perioada în acare a suferit accidentul vascular, actrița era în plină ascensiune în cetatea filmului și se afla în plin proces de divorț cu jurnalistul Phil Bronstein. „De la încercarea de a păstra custodia fiului meu la faptul de a funcţiona, a fi capabilă de muncă… a trebuit să îmi ipotechez din nou casa. Am pierdut tot ce am avut. Mi-am pierdut locul în industrie, unde fusesem cel mai fierbinte star”, a conchis amar Sharon Stone.

Actrița a mai povestit că salvarea a venit din partea Casei Dior, care i-a oferit, în 2005, un contract publicitar ce a ținut-o pe linia de plutire, însă atunci a simțit că a trăit o experiență asemănătoare celei a Prințesei Diana, care, după divorțul de Prințul charles, a intrat în anonimat „Eram amândouă celebre – ea a murit, eu am avut un accident cerebral. Şi apoi am fost uitate”, a mai spus actrița.