Radio Simplu

Shakira a dat cărțile pe față. Motivul pentru care nu se mărită cu Pique

Cu mai puțin de o lună înainte de a împlini 43 de ani, cântăreața columbiană Shakira a dat un răspuns tranșant atunci când a fost întrebată despre motiviul pentru care nu și-a oficializat relația cu fotbalistul Gerard Pique.

Cei doi se află în aceste zile în Statele Unite, Shakira pregătindu-și prezența pe scenă la cel mai important eveniment din sportul american, Superbowl-ul (finala NFL) de la 3 februarie. Practic, la o zi după ce atât Shakira cât și Pique își vor serba zilele de naștere, ambii fiind născuți la 2 februarie, dar la o distanță de 10 ani.

Tot 10 ani au trecut de la startul poveștii de dragoste dintre ei (în timpul Campionatului Mondial de fotbal din 2010), astfel că jurnaliștii americani au provocat-o pe Shakira, întrebând-o de ce nu face pasul cel mare în relația cu Pique.

„Căsătoria mă sperie. N-aș vrea să mă vadă drept soția sa, mai degrabă ca prietenă. E ca și cu fructul interzis, prefer să-l țin atent și să se gândească la faptul că totul e posibil în funcție de comportamentul lui”, a declarat Shakira, chiar sub ochii lui Gerard Pique. După mimica feței, ușor zâmbitoare, și după mișcările aprobatoare din cap, se pare că fotbalistul de la FC Barcelona a fost de aceeași părere.