Radio Simplu

Shad Gaspard a murit la 39 de ani, după ce și-a salvat copilul de la înec

Wrestlerul Shad Gaspard a murit la vârsta de 39 de ani, după ce și-a salvat băiatul de 10 ani de la înec.

Shad Gaspard și băiatul lui, Aryeh, au ieșit să înoate duminică la prânz, alături de câțiva prieteni. Conform Marca, Aryeh a fost tras în larg, iar Shad Gaspard s-a zbătut să-l țină la suprafață. După ce și-a salvat băiatul, Shad a fost prins de curenții Oceanului și de atunci nu a mai fost văzut.

Shad Gaspard a murit după ce și-a salvat copilul
Trupul său a fost găsit de autorități în Venice Beach, după aproape trei zile de căutări.

Shad Gaspard a fost wrestler profesionist între 2002 și 2010, iar în ultimii ani intrase în industria cinematografică.

În urmă cu două săptămâni, Shad postase următorul mesaj pe rețelele de socializare: „Iubesc viața pe care am construit-o pentru familia mea”.

Citeste si stirea initiala

Un fost superstar din WWE, dat dispărut de 24 de ore! A fost tras de curenți în largul oceanului

Shad Gaspard, fost wrestler în WWE, este dat dispărut de mai bine de 24 de ore, după ce curenții oceanului l-au tras în larg și, după primele căutari, salvamarii nu au reușit să îl găsească.

Fostul superstar din wrestling, în vârstă de 39 de ani, se afla cu familia, la plajă, în Los Angeles, iar în jurul orei 16:00 a intrat decis să intre în apă alături de fiul său, în vârstă de 10 ani. Din cauza unui puternic val de curenți, salvamarii au intervenit imediat, l-au scos din apă pe copilul fostului wrestler, care, însă, cel puțin deocamdată nu a fost găsit, anunță TMZ.

Fost superstar din WWE, de negăsit
Conform publicației citate, autoritățile ar fi transmis că Shad Gaspard s-a scufundat, în timp ce unul dintre martori susține că fostul wrestler le-a transmis salvamarilor să meargă prima dată după fiul său în vârstă de 10 ani.

Shad Gaspard a fost wrestler profesionist între 2002 și 2010, iar în ultimii ani a intrat în industria cinematografică.

Loading...