Radio Simplu

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 29 aprilie 2023. Fecioarele au numai de câștigat

Sfatul zilei. Predicții astrale pentru sâmbătă, 29 aprilie 2023. Ce se întâmplă cu zodiile. Numai câștiguri pentru nativii Fecioară.
Sfatul zilei de weekend. Predicțiile astrologilor valabile pentru sâmbătă, 29 aprilie 2023. Ce trebuie să facă nativii în această zi, penultima din aprilie. Se prevăd multe momente importante. Fecioarele se vor bucura doar de câștiguri. Iată horoscopul integral!

Sfatul zilei pentru weekend. Avertismentele astrologilor pentru sâmbătă, 29 aprilie 2023
Berbec
Berbecii sunt cam abătuți de ceva timp, dar trebuie să se adune și să se repună pe picioare. Nu trebuie să se lase doborâți de primul necaz apărut în cale. Orice obstacol se privește precum o provocare, precum un moment din care să reia o lecție.

Taur
Taurii trebuie să fie mai buni cu ei înșiși, să nu mai aplece urechea la criticile venite din partea celor care nu le vor binele și să își urmeze instinctul. Fără încredere în propria persoană nu vor reuși prea mult și, desigur, fără acțiunea către visul lor.

Gemeni
Vă simțiți ușor nedumeriți în legătură cu fidelitatea persoanei iubite. Pare că nu vă mai apreciază în ultima vreme și că iubirea ar împărtăși-o altcuiva. Trebuie să purtați o discuție lămuritoare și să cercetați pe alocuri. Dacă bănuielile se vor adeveri, puneți punct.

Rac
Racii vor fi un exemplu pentru noua generație sâmbătă. Vor câștiga o competiție importantă, iar gestul lor va fi foarte apreciat. Deși îi va lua puțin valul, datorită succesului și fanilor apăruți peste noapte, dar după multă muncă, trebuie să facă eforturi să se păstreze cu picioarele pe pământ.

Leu
Leii trebuie să fie mai deschiși în a discuta cu alte persoane. Dacă vor păstra distanța, nu vor reuși să își facă prieteni, cunoștințe sau să înțeleagă comportamentul celor din jur. De altfel, dacă se confruntă cu lipsa încrederii, trebuie să știe că nu toți oamenii au intenții rele.

Fecioară
Fecioarele vor avea o zi de sâmbătă extrem de reușită. Tot ceea ce își propun le va merge ca pe roate. Asta datorită atitudinii relaxate și a lipsei de teamă față de consecințe. Astfel ar trebui să se comporte și de acum încolo, pentru o viață plină de abundență.

Balanță
Balanța va avea un conflict cu cineva de la locul de muncă, însă nu trebuie să-l pună la suflet. Își fac rău, nu se va mai putea concentra și nu va da randamentul necesar. Ar fi bine să evite de acum încolo altercațiile și să fie mai distante de persoanele toxice.

Scorpion
Scorpionii sunt ținta unei ironii sâmbătă. O persoană apropiată va avea o glumă deloc inspirată, iar Scorpionii nu ar trebui să îi răspundă cu același dispreț, ci să îi facă o observație pe care să o țină minte întreaga viață, precum o lecție de comportament.

ADVERTISEMENT

Săgetător
Săgetătorii sunt puși pe fapte mari și vor fi încărcați cu multă energie pozitivă. O vor răspândi în jur și trebuie să găsească, de acum încolo, în fiecare zi câte un motiv de bucurie. Viața li se va schimba, din momentul în care ei își vor modifica felul de a o privi.

Capricorn
Capricornul trebuie să fie alături unei persoane apropiate, deoarece aceasta se confruntă cu un episod greu în viață. Nativul trebuie, totodată, să dea dovadă de mai multă putere, încât să-i ofere persoanei în cauză încrederea de care are nevoie.

Vărsător
Vărsătorii au de recuperat o sumă importantă de bani, de la un apropiat. Ca să evite un conflict, i-ar putea atrage atenția într-un mod amabil. Timpul de așteptare este cam îndelungat, iar o observație nu strică, pentru ca persoana datoare să-și dea seama de întârziere.

Pești
Peștii trebuie să se uite în jur și să fie mulțumiți de ceea ce au. Dacă se vor mai uita peste gardul vecinului, motivele lor de fericire vor trece pe lângă ei fără să-și dea seama. Ar putea să dețină mai multe motive de bucurie decât ”observă” la ceilalți.