Radio Simplu

Semnificatia viselor. Ce inseamna cand visezi animale

nca de la inceputurile umanitatii oamenii au incercat sa inteleaga semnificatia viselor. Si cand vorbim de semnificatia viselor nu putem sa nu amintim de modul freudian de analiza a viselor.

Egiptenii aveau o carte pentru a deslusi semnificatia viselor. Si grecii antici aveau propria maniera de a intelege semnificatia viselor. Insa Freud parintele stiintei moderne a analizei viselor. „Interpretarea viselor este drumul regesc de intelegere a activitatilor subconstientului”, asa cum a sustinut mereu Freud.

Semnificatia viselor. Exista anumite teme sau subiecte care apar in visele tuturor oamenilor: sa apara la o manifestatie dezbracati; sa-si piarda dintii; sa fie fugarit de un pradator sau animal infricosator.

Semnificatia viselor. In general visele despre animale sunt complexe si, in functie de credinte, mai spirituale.

Semnificatia viselor. Animalele apar in vise intr-o varietate de contexte. Cei mai multi dintre expertii descifrarea viselor considera ca animalele reprezinta instinctele noastre de baza, dorintele primitive sau conexiunea cu natura. Tocmai de aceea visam animale in momentele grele din vietile noastre.

Semnificatia viselor. Exista un inteles universal al viselor despre animale, insa fiecare dintre noi avem propria relatie cu diverse creaturi. Pentru a ne intelege visele, pe langa semnificatia generala, trebuie sa intelegem ce inseamna un animal anume pentu nou si ce iti spune instinctul ca reprezinta el in viata reala.

Semnificatia viselor. Cateva animale par a-si face aparitia in mod regulat. Spre exemplu, pentru ca pisicile si cainii sunt atat de importanti in viata de zi cu zi, devin importanti si in vise. Ca regula generala, pisicile reprezinta independenta, sexualitatea feminina si natura ascunsa. In schimb, cainii reprezinta sociabilitatea, loialitatea, fidelitatea si natura masculina. Daca, animalul maraie, inseamna ca natura ta agresiva incearca sa iasa la suprafata. Asa ca incearca sa nu musti pe cineva in viata reala.

Semnificatia viselor. Multi oameni urasc sau se tem de serpi, iar intalnirea intamplatoare cu reptilele in viata reala ar fi un adevarat cosmar. Insa, cand este vorba despre analiza viselor povestea se schimba. Pe langa faptul ca sunt un simbol falic, semnifica si energia, trasformarea si renasterea asa ca serpii sunt bineveniti in vise.

Semnificatia viselor. Adolescentele iubesc caii si cei mai multi dintre noi ii consideram animale magnifice. Din punct de vedere istoric, oamenii au avut o relatie speciala cu caii  datorita inteligentei lor dar si pentru ca timp de secole au fost vitali pentru transport. In vise, caii simbolizeaza virilitatea, entuziasmul si mersul inainte.

Semnificatia viselor. Si paienjenii apar des in vise. Ca si serpii, arahnidele sperie foarte multi oameni. Totusi, nu uita ca paienjenii sunt buni, te scapa de alte insecte pe care le mananca. Si in vin ar trebui sa-i primesti cu bratele deschise. Paienjenii semnifica creativitatea si faptul ca munca grea este intotdeauna rasplatita. In acelasi timp, arahnidele dezvaluie si senzatia ca esti prins in capcana sau coplesit de probleme