Radio Simplu

Semnele zzodiacale fericite din 2019. Pe cine vor favoriza astrele anul viitor

Horoscopul lui 2019 aduce vesti excelente din punct de vedere al dragostei, caci e momentul ca unele zodii sa-si intalneasca marea dragoste sau sa-si oficializeze relatiile. Nativii din zodiile de foc sunt favoritii astrelor in anul 2019, atat pe plan amoros, cat si in plan financiar.

Sunt patru zodii pentru care 2019 va fi cu adevarat un an de glorie:

Capricorn

Pregateste-te sa stralucesti! Acesta este timpul tau! Vei incepe sa te simti foarte confortabil. Ai atins varful abilitatilor.

Vei avea nevoie sa te concentrezi intr-adevar pe relatia ta romantica. Vor fi cateva coborasuri, dar daca poti face fata acestor lovituri, vei fi cu adevarat fericit.

Scorpion

In acest an vei avea suficienta energie! Fata ta va fi placuta, proaspata si stralucitoare! Toata lumea va observa aura ta energetica. Cu toate acestea, vor fi si cateva momente de cadere.

Dar asta te va face mai puternic si, sincer, in comparatie cu alte semne, vei fi capabil sa faci fata tuturor dificultatilor cu sprijinul astrelor. La sfarsitul lui 2019 acesta vor exista doua noi oportunitati. Poti sa te duci intr-o alta tara, sau poate vei face o excursie mentala / spirituala.

Fecioara

Pregateste-te, acesta va fi anul tau! Starea ta mentala si fizica va fi una excelenta in acest an!

Daca ai supravietuit in anul 2018, poti sa faci ce vrei in 2019! Inceputul anului ar trebui sa fie unul fara probleme.

Fiti atent atunci cand vine vorba de afaceri. Exista serpi in afacerea ta care nu iti doresc binele!

Gemeni

Va fi si anul tau! Lasa toate sentimentele negative si frustarile in trecut – este timpul pentru un nou inceput!

Problemele de relatie vor incepe sa fie rezolvate. Nu lasa negativul unei relatii sa iti umbreasca viitorul luminos. Daca simti ca altii se plang de tine sau incearca sa iti faca rau, doar ignora-i. Ei nu merita timpul sau energia ta!