Radio Simplu

Secretul pe care-l ascunde ultima cifră din anul nașterii tale

Ce ascunde data nașterii despre tine? În mod evident, vârsta ta. Totuși, această zi importantă mai poate să îți ofere și informații despre personalitatea ta, implicit a semnului zodiacal în care te naști.

Cu toate acestea, calendarul chinezesc acordă o importanță la fel de mare și anului nașterii, care poate să îți definească destinul.

Așa cum spuneam, potrivit calendarului chinezesc, ultima cifră a anului în care te-ai născut poate să îți definească personalitatea.

Fiecare număr de la 0 la 9 corespunde unuia dintre cele 5 elemente feng shui: apă, metal, foc, lemn și pământ. Află mai jos care este elementul tău și ce secret ascunde ultima cifră din anul în care te-ai născut!

Ultima cifră din anul nașterii tale îți spune ce personalitate ai

Metal (0-1)

Dacă anul nașterii tale se termină în 0 sau 1, atunci metalul este elementul tău. Trăsăturile tale predominante de personalitate sunt flexibilitatea, puterea de concentrare și nevoia de spațiu personal. Natura ta rezervată poate uneori să îi facă pe cei din jur să creadă despre tine că ești ostentativă și sofisticată.

A fi independentă este foarte important pentru tine, iar sfaturile pe care cei din jur ți le oferă fără să le ceri nu sunt tocmai pe gustul tău.

Îți place să îi ajuți pe ceilalți atunci când au nevoie de tine, însă tu nu le ceri niciodată ajutorul. Ești respectată, ambițioasă și ai toate calitățile necesare pentru a ajunge departe în viață.

Deși iubești luxul și admirația celor din jur, viața personală este mult mai importantă pentru tine. Ești o fire muncitoare și meticuloasă și nu îți place mila nimănui.

Atunci când vine vorba de relații, cele mai mari slăbiciuni ale tale sunt faptul că ești critică și încăpățânată. Uneori ceri prea mult de la partenerul tău, iar acest lucru poate duce la sfârșitul relației.

Apă (2-3)

Oamenii născuți în anii care se termină cu cifrele 2 sau 3 sunt de obicei volatili, dar se adaptează ușor. Dacă faci parte din această categorie, atunci probabil ești sensibilă, empatică, creativă și intuitivă, iar conversațiile sunt punctul tău forte.

Personalitatea și elocvența sunt cele mai mari arme ale tale atunci când vrei să îi faci pe cei din jur să vadă lucrurile așa cum le vezi tu.

Ca iubită, îți place să preiei controlul, însă nu neapărat să domini. Șarmul tău are un efect calmant asupra celor din jur și îi faci să se simtă în largul lor. Din acest motiv, aproape toată lumea te consideră o persoană drăguță și de încredere.

În ceea ce privește trăsăturile mai puțin pozitive, uneori tinzi să îți faci prea multe griji despre modul în care cei din jur te percep sau te văd.

Din acest motiv, tinzi să fii nehotărâtă, rece și ursuză. De asemenea, trebuie să ai grijă ca partenerul tău să nu profite de nivelul ridicat de toleranță pe care îl ai și de tendința de a ierta ușor.

Lemn (4-5)

Lemnul este aproape sinonim cu statornicia. Dacă acesta este elementul tău, atunci înseamnă că poți rămâne cu picioarele pe pământ indiferent de situație.

Principalele tale scopuri sunt progresul și evoluția. Pui accentul pe experiențe noi și pe cunoștințe. Ești o fire dinamică, activă, sociabilă și pozitivă.

Iei decizii bune în majoritatea cazurilor și ești extrem de organizată, ceea ce te poate ajuta enorm pe plan profesional. De asemenea, ești o persoană grijulie cu cei din jur și deschisă, motiv pentru care legi relații de lungă durată cu colegii și prietenii.

Relația pe care o ai cu familia este cel mai important lucru pentru tine și ești foarte protectoare atunci când vine vorba de persoanele pe care le iubești.

În ceea ce privește slăbiciunile, tinzi să lucrezi prea mult și, cu toate acestea, să nu ieși prea mult în evidență. Este bine să culegi laudele din când în când!

Foc (6-7)

Focul este simbolul pasiunii. Dacă 6 sau 7 este ultima cifră a anului în care te-ai născut, înseamnă că ești o persoană aventuroasă, puternică, competitivă, neliniștită și impulsivă.

Trăsăturile de personalitate predominante sunt puterea de seducție și afecțiunea. Știi cum să te simți bine într-o relație, dar și cum să îl faci pe cel drag să se simtă cea mai iubită ființă de pe pământ.

Pe plan profesional, ești o persoană motivată pentru a avea succes, iar calitățile tale de lider te ajută în acest sens. Cei din jur consideră că ai o personalitate puternică, iar creativitatea ta este extrem de atrăgătoare pentru ceilalți.

Cea mai mare slăbiciune a ta este faptul că nu ai răbdare. Îți pierzi cumpătul ușor și vrei ca totul să se rezolve imediat. Această toleranță scăzută pe care o ai îți provoacă mult stres.

Pământ (8-9)

Pământul este elementul stabilității. Acest lucru înseamnă că ești răbdătoare, înțeleaptă și precaută, mereu în căutarea perfecțiunii. Știi să dai sfaturi înțelepte celor din jur, iar logica te ajută în acest sens. De asemenea, ești responsabilă, iar loialitatea te face să te sacrifici des.

Natura pragmatică și tendința de a alege rațiunea în favoarea sentimentelor sunt trăsături care te vor transforma într-o femeie de succes.

Îți place să preiei controlul și să te asiguri că totul decurge așa cum vrei tu. Este foarte greu pentru cei din jur să îți câștige încrederea, deoarece îți este frică de dezamăgire. Totuși, atunci când aceștia reușesc, devin o parte din viața ta pentru totdeauna.

Faptul că ești o persoană logică și căreia îi place să controleze poate fi slăbiciunea ta. Nu trebuie să îți mai fie atât de teamă de schimbări. Relaxează-te și lasă viața să te surprindă. Nu toate modificările care apar în viața ta sunt negative!

Ultima cifră a anului nașterii poate să îți decidă atât personalitatea, cât și destinul! Folosește aceste informații pentru a te cunoaște mai bine atât pe tine însăți, cât și pe cei din jur!