Radio Simplu

SECRETUL ANASTASIEI LAZARIUC PENTRU O SILUETĂ DE INVIDIAT

La 65 de ani, Anastasia Lazariuc continuă să aibă o siluetă de invidiat. Cântăreața a împărtășit secretul ei.

Secretul Anastasiei Lazariuc pentru o siluetă de invidiat

Anastasia Lazariuc a vorbit despre fizicul său de invidiat, dar și despre cum își menține silueta suplă. Mama Ilenei Lazariuc a fost invitată la „Vorbește lumea” și a făcut dezvăluiri interesante.

Anastasia a recunoscut că are o slăbiciune pentru mămăligă, pe care o prepară destul de des și care a ajutat-o de-alungul anilor să își mențină silueta.

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e.

Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc”, a povestit Anastasia Lazariuc, potrivit Libertatea.

Deși pe scenă este mereu cu zâmbetul pe buze, Anastasia nu a avut o viață ușoară. Cu ceva timp, solista a acordat un interviu pentru emisiunea Agenția VIP, moderată de Cristi Brancu la Antena Stars. S-a căsătorit la 22 de ani cu Gheorghe Crigănuţă, dar relatia lor nu a durat. A fost singurul bărbat din viața celebrei cântărețe, iar de la despărțire nu s-a mai gândit să se recăsătorească.

„Fostul soț nu știu dacă a acceptat viața asta a mea. Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte. Copiii au suferit, a fost o suferință foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni.

Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică.

„Mama, care-l iubise foarte mult, a făcut atunci o depresie îngrozitoare și a vrut să se sinucidă. Iar eu, care eram încă un copil, rămăsesem dezorientată, cu sufletul pustiit, fără cel mai puternic bărbat din viața mea. Eram foarte saraci, trăiam din munca câmpului.

Pe care nu prea mai avea cine să-l lucreze, căci surorile și frații mei, unii erau căsătoriți, pe la casele lor, iar alții, în armată. Mama era atât de dărâmată, încât nu mai putea face nimic.

A trebuit să iau eu o decizie. Am acceptat propunerea directorului școlii de a lucra, cu jumătate de normă, dupa ore. Adică să fac curățenie în scoală. La început îmi era rușine de colegii mei, îmi era teamă că vor râde de mine”, a mai spus Anastasia cu ceva timp în urmă pentru Revista Tango.

Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei… și a început să plângă.

Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate… Muncea foarte mult, aveam casă, grădină, eram ca la țară. Când avea cineva nevoie de ajutor, ne duceam cu tot neamul să ajutăm”, a mărturisit Anastasia Lazariuc, conform Libertatea.

Loading...