Radio Simplu

Secretele femeilor trecute de 40 de ani… De ce sunt mult mai apreciate de bărbați!

Andi Runi, jurnalist extrem de cunoscut în lumea întreagă, a scris de curând un articol despre femeile mature și despre faptul că acestea sunt mult mai apreciate de bărbați.

Iată ce relatează acesta!

„ Cu vârsta, îmi plac tot mai mult femeile trecute de 40…”

Am multe motive pentru a spune asta. De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodată noaptea pentru a te întreba la ce te gândești, ei îi este indiferent la ce te gândești…

Femeia de 40+ nu va bombăni pentru faptul că privești prea mult fotbal, ea se va ocupa ce ceea ce-i place, de obicei cu ceva mult mai interesant. O femeie de 40 ani se cunoaște destul de bine, pentru a fi sigură cine este, ce-și dorește, și de la cine își dorește. Foarte puține femei de această vârstă sunt interesate de părerea celorlalți despre ele sau despre ce fac ele.

Știi ce? Femeile de 40 de ani au simțul respectului de sine.

Ele rar vor ajunge să facă istericale la operă sau într-un restaurant.

Femeile mature știu să aprecieze, căci ele știu ce senzație îți oferă nemulțumirea

Femeile de 40 de ani îți fac cunoștință cu prietenele lor. Femeile mai tinere pot să-și evite chiar și cele mai bune prietene, pentru că nu au încredere în partenerul lor. Femeile mature nu au nicio problemă dacă le vei găsi pe prietenele lor atrăgătoare. Ele știu că prietenele lor niciodată nu le vor trăda.

Rujul roșu aprins arată minunat pe buzele femeilor de 40 de ani, ceea ce nu putem spune despre cele mai tinere. Dacă înveți să ingnori câteva riduri, vei descoperi că femeile de 40 de ani sunt mult mai senzuale decât cele tinere.

Femeile de 40 de ani sunt sincere, ele vor spune direct dacă ești un nerușinat și te comporți ca atare. Nu va trebui să ghicești care este atitudinea lor față de tine.

Așa că există multe motive pentru care femeile de 40+ sunt mult mai admirate și mai atrăgătoare.”

Mulțumim, Andi Runi, pentru constatări!