Radio Simplu

Secretele din trecutul Gabrielei Cristea. De ce a refuzat să se împace cu părinții ei

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ”Like a Star” de la Antena Stars, nu a avut parte de o familie care să o susțină în toate sau să îi fie aproape la greu. Tensiunile dintre ea și tatăl ei există și în prezent. De ce a refuzat o împăcare?

Secretele din trecutul Gabrielei Cristea
În urmă cu câțiva ani, între Gabriela Cristea și tatăl ei, Eugeniu Cristea, au existat mai multe conflicte, iar de atunci relația lor s-a răcit. Totul a fost iremediabil, căci nici până în ziua de astăzi tatăl ei nu și-a văzut nepoatele. Din declarațiile mătușii vedetei, părinții Gabrielei nu au fost de acord cu alegerea ei de a lucra în televiziune, iar situația neplăcută a escaladat rapid după ce a plecat la mare fără să îi anunțe.

Secretele din trecutul Gabrielei Cristea. De ce a refuzat să se împace cu părinții ei
Tatăl și fratele vedetei
„Eu stiu toate astea de la mama ei. Ea a venit la noi acasa si se plangea ca Gabriela nu mai vorbeste cu ea. Era suparata. Gabriela facea emisiuni si a fost prezentatoare la Cerbul de aur si a plecat la festival, a stat trei zile la Brasov, apoi a plecat la mare. Nu si-a anuntat familia ca pleaca la mare si cand s-a intors acasa tatal ei a intrebat-o unde a fost fiindca s-a terminat concursul de miercuri. Ea i-a spus ca la mare. El i-a spus ca atunci la mare sa se duca. Ea si-a facut bagajele si a plecat. Mama ei s-a dus dupa ea”, a povestit mătușa de la Oltenița a prezentatoarei de televiziune, la Antena 1, în urmă cu câțiva ani.

”A vurt să îi dea cu securea în cap”
După acest episod, tatăl ei a încuiat-o în cameră și a lovit-o. Gabriela Cristea a sărit pe geam, a plecat și nu a mai vrut să se întoarcă acasă. Din povestirile mătușii sale, a dormit vreo două săptămâni în televiziune, apoi Bogdan a luat-o acasă la el.

„Tatal ei a incuiat-o in dormitor, a luat-o de par, i-a tras doua palme. Gabi a sarit pe geam si plecat. Nu a mai vrut sa se intoarca acasa. A dormit vreo 2 saptmani in televiziune. Bogdan a luat-o acasa la el. Mama lui a facut un soc si la vreo saptamana o suna pe sora mea ca Gabi nu stie sa calce, ca ii intra parul in mancare. Intr-o seara i-a sunat pe parintii lui Gabi sa le spuna ca a vrut sa ii dea cu securea in cap, dar cand a vazut-o ca doarme ca un ingeras nu i-a mai dat”, a complatat mătușa vedetei TV.