Radio Simplu

Se dau burse pentru elevi! Se pot înscrie până pe 15 martie! Ce trebuie elevii să facă pentru a beneficia de ele

Trei tineri din România ar putea beneficia de una dintre bursele de excelență puse la bătaie de o școală privată din țara noastră. Elevii au timp până pe 15 martie să se înscrie.

Cine va oferi trei burse de excelență

Transylvania College, o şcoală privată din Cluj acreditată Cambridge, va acorda şi în acest an trei burse de excelenţă unor tineri din România. Reprezentanții acestei școli au declarat că bursele sunt pentru elevii care în prezent se află în clasa a VIII-a. Acestea acoperă întreaga perioadă a liceului.

Ce trebuie să facă elevii pentru a intra în concurs

Pentru înscriere este necesară depunerea unui dosar care să conţină un formular completat, un eseu, o scrisoare de recomandare din partea unui profesor şi o scrisoare din partea părinţilor. Următorul pas este susţinerea unui examen, iar cei care trec şi de această etapă vor participa la un interviu în limba engleză.

Cine poate participa la acest concurs

Reprezentanţii şcolii informează că orice elev de clasa a VIII-a de la orice şcoală de stat sau privată se poate înscrie în competiţia pentru programul burselor de excelenţă. Puteţi afla mai multe detalii despre programul de burse de pe site-ul şcolii. Până acum, programul de burse al şcolii a susţinut peste 100 de elevi, notează adevărul.ro