Radio Simplu

Se căsătoriseră și fotograful îi fotografia în parc când mirele a oprit totul și a fugit. S-a oprit departe, la un lac, apoi a sărit în el. Mireasa a crezut că e o glumă, dar uite ce s-a întâmplat cu bărbatul și de ce a făcut așa ceva

GALERIE FOTO (3)

Clayton și Brittany Cook tocmai se căsătoriseră și își făceau fotografiile de nuntă pe un pod dintr-un parc din localitate. Clayton a văzut, însă, că în lac se întâmpla ceva, un băiat avea probleme și era în pericol de a se îneca, așa că a sărit în apă pentru a-l salva.

Gânding repede, mirele l-a apucat pe băiețel și l-a dus pe malul lacului unde era în siguranță. Deși ședința lor foto era distrusă, la fel ca și costumul său, imaginile cu mirele care salvează copilul în ziua nunții au făcut înconjurul lumii.

Clayton a precizat: ,,Fața lui era sub apă și lupta, se vedea că se chinuia cu adevărat. Din fericire era tare micuț și am putut să îl car”.


El a mai zis și că în timp ce li se făceau pozele a observat copiii care se țineau după ei și care stăteau foarte aproape de marginea lacului, a ținut ochii pe ei fiindcă știa totul se putea termina foarte rău.

Noua lui mireasă a crezut prima dată că soțul să a sărit în lac pentru că voia să facă o glumă, dar și-a dat seama repede de intențiile lui. Ea a declarat apoi: ,.Ăsta e Clay, chiar, așa e Clay pentru mine. Este exact lucrul pe care l-ar face instinctiv, fără să se gândească”.

Cu un astfel de început de căsnicie, totul va merge ca pe roate în viețile lor de acum înainte, cu siguranță! Iată imaginile mirelui-erou care fac acum înconjurul lumii: