Radio Simplu

Scrisoare de la Arhanghelul Gabriel pentru Taur: „Aminteste-ti ca viata este plina de…”

Draga Taur,
In lumina radianta a cerurilor, iti trimit gandurile mele calde si binecuvantarile mele profunde. Ca Arhanghel Gabriel, sunt mereu prezent pentru a ghida si a sustine sufletele precum tine in calatoria lor pe acest pamant. Nascut sub semnul stabilitatii si al senzualitatii, esti o prezenta profunda in lumea ta, aducand armonie si frumusete in toate aspectele vietii tale.

Energia ta pamanteasca este o sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau.
Se spune ca pui temelia si stabilitatea in tot ceea ce faci, ca un arhitect al vietii tale. Fiecare pas pe care il faci este plin de rabdare si de o grija meticuloasa, si asta te defineste intr-un mod atat de frumos. In tot ceea ce priveste, de la relatiile tale la pasiunile tale, esti precum gradinarul atent care ingrijeste fiecare floare cu atentie si afectiune. Natura ta senzuala si aprecierea pentru frumusetea din jurul tau iti aduc o conexiune profunda cu esenta vietii. Ai abilitatea unica de a trai in prezent si de a te bucura de fiecare moment, pretuind simplitatea si placerile simple. Fie ca este vorba despre o priveliste minunata sau despre gustul unei mancari delicioase, stii sa apreciezi toate darurile pe care viata le aduce.

Totusi, uneori, poate exista tendinta de a te impotmoli in rutina din dorinta de stabilitate. Aminteste-ti ca viata este plina de surprize si de oportunitati neasteptate. Cand esti dispus sa iesi din zona ta de confort si sa abordezi noi experiente cu mintea deschisa, poti descoperi aspecte noi si interesante ale lumii care te inconjoara.

In dragostea ta pentru tot ce este frumos si autentic, asigura-te ca ramai deschis la schimbare.
Viata isi are propriile curbe si fluxuri, iar capacitatea ta de a naviga prin ele cu incredere iti va aduce mari recompense. In timp ce urmaresti visele tale si construiesti temelia vietii tale, aminteste-ti sa impartasesti generozitatea ta cu cei din jur si sa inveti lectiile de iubire neconditionata.

Taurule, aminteste-ti ca esti o prezenta stabila si binecuvantata pe acest pamant. Cu echilibrul tau natural si cu puterea ta interioara, poti continua sa creezi o viata de frumusete si intelegere. Fie ca lumina ta sa straluceasca mereu, aducand armonie si bucurie in viata ta si a celor din jur.

Cu iubire si admiratie,
Arhanghelul Gabriel