Radio Simplu

Scenariu de film horror, marcat de coincidență, în Caracal. Cimitirul se află pe strada Carpați, numărul 112!

O coincidență stranie marchează acum povestea crimelor din Caracal. Se pare că unul dintre cimitire, Cimitirul numărul 1 se află, în mod șocant, pe strada Carpați, la numărul 112.

Povestea crimelor din Caracal a îngrozit întreaga Românie, iar acum ies l iveală coincidențe șocante legate de orașul care a fost redus la tăcere de faptele strigătoare la cer ae lui Gheorghe Dincă. Un lucru de-a dreptul înfiorător coincide perfect cu faptul că Alexandra Măceșanu a sunat la 112, serviciu de la care a așteptat disperată să primească ajutor și salvare din mâinile criminalului care avea să-i curme viața la numai 15 ani.

Coincidență sau nu, unul dintre cimitirele din Caracal, respectiv Cimitirul numărul 1 se află pe strada Carpați numărul 112, lucru care le dă oamenilor fiori și le face pielea de găină.

Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceșanu în urmă cu 2 săptămâni și de atunci susține că a ucis-o și a incinerat-o într-un butoi de metal, iar peste trupul ei a turnat mai multe materiale inflamabile. Deși nimeni nu a crezut că oasele calcinate găsite în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei Măceșanu, analiza testelor ADN a confirmat faptul că ADN-ul găsit în cenușă și în oase corespunde perfect cu cel al părinților Alexandrei Măceșanu.

Ancheta crimelor din Caracal, îngreunată pe zi ce trece mai mult
Chiar dacă au trecut două săptămâni de la descoperirile terifiante care s-au făcut în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, ancheta se desfăşoară foarte încet, iar procurorii sunt foarte rezervaţi în informaţii. Ba chiar părinţii Luizei Melencu, cealaltă tânără, i-au acuzat pe aceştia că nu le oferă nformaţii şi că tot ceea ce află o fac din presă.