Radio Simplu

SCĂRLĂTESCU, BONTEA ȘI DUMITRESCU S-AU RĂZBUNAT PE PRO TV! CUM AU UMILIT CHEFII DE LA ANTENA 1 FOSTUL LOR SHOW, MASTERCHEF

În fiecare săptămână, bătălia supremă se dă între posturile TV concurente, Antena 1 și Pro TV. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu s-au răzbunat pe Pro TV și au umilit fostul lor show, Masterchef.

Emisiunea Chefi la cuțite, de pe Antena 1, a scos cele mai bune cifre din noul sezon, aseară. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu i-au dat lecții Profului și au bătut detașat Masterchef, ambele producții de la Pro TV, potrivit paginademedia.ro.

NAȚIONAL. Chefi la cuțite a bătut detașat Proful, serialul Pro TV cu Andi Vasluianu în rol principal, care s-a clasat pe locul doi în audiențele de aseară, cu 1,2 milioane de privitori pe minut. Antena 1 s-a clasat pe primul loc, cu o medie de 1,5 milioane de privitori din toată țara, în fiecare minut.

URBAN. La orașe, Profu’ de la Pro TV a fost pe locul trei. Serialul de comedie a înregistrat o medie de 484.000 de privitori, în medie, din toată țara. Liderul topului a fost postul Intact, cu Chefi la cuțite. Antena 1 a scos o medie de 910.000 de telespectatori pe minut, urmat de Kanal D.

COMERCIAL. Tinerii au pus serialul de comedie al Pro TV pe locul doi. Profu’ a scos audiențe de aproximativ 275.000 de privitori, pe minut, iar Antena 1 a ocupat din nou locul fruntas, o medie de 430.000 de telespectatori în medie, pe minut.

Cătălin Scărlătescu, mesaj sfâșietor în memoria lui Răzvan Ciobanu
Cătălin Scărlătescu a așternut pe o rețea de socializare câteva gânduri dedicate lui Răzvan Ciobanu, care i-a fost prieten. Gestul îndrăgitului chef a venit după ce au fost difuzate la TV imaginile cu designerul care a mers pe platourile de filmare de la “Chefi la cuțite” și le-a gătit pentru cei trei jurați ai show-ului.

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, experiențe paranormale după moartea designerului: “Se aşează pe prispa…”

“I-am oferit un cuțit ca amintire, fără să știm atunci că el va rămâne în amintirea noastră mereu, că va pleca mult prea devreme. Multumim, Răzvan, ai fost un om talentat și un prieten bun. Să te odihnești în pace!”, a scris chef Cătălin Scărlătescu în dreptul unui colaj emoționant publicat pe contul lui de Instagram. Îl puteți vedea și în imaginile din galeria foto a articolului.