Radio Simplu

Scandalul uriaș în care Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu s-au luat la bătaie la cabina de machiaj! ”Mi-a dat o palmă! Tremuram de frică” Când s-a întâmplat asta

Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu sunt acum, concurente, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce, în trecut, s-au bătut și bălăcărit prin presă

Raluca de la Bambi a dezvăluit, miercuri seara, la ”Bravo, ai stil! Celebrites” ce dezamăgire a avut în urmă cu câțiva ani, atunci când Adelina Pestrițu, conform spuselor ei, i-ar fi suflat iubitul, un tânăr om de afaceri.

Raluca Tănase a vorbit și despre trădarea Adelinei Pestrițu
Raluca Tănase a povestit cum o bună prietenă de-a ei i-a furat logodnicul. Inițial, cântăreața nu a vrut să spună despre cine era vorba, dar Andreea Tonciu a spulberat misterul. ”Eu am trecut prin asta în realitate. Prietena mea s-a combinat cu actualul atunci al meu. I-am prins că sunt împreună”, a spus Raluca în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, iar Tonciu a sărit să spună și cine era amica…”Știu despre cine este vorba. E Adelina Pestrițu”, apoi a izbucnit în râs.

Andreea Tonciu i-a dat o palmă în blondei Raluca de la Bambi! ”Îi spunea iubitului meu că sunt o femeie ușoară și că a greșit că s-a cuplat cu mine”
Culmea este că tocmai Tonciu s-a găsit să dezvăluie identitatea prietenei frumoasei cântărețe, în contextul în care ea a avut cu aceasta un scandal uriaș în urmă cu zece ani! Atunci, cele două s-au păruit în culisele unei emisiuni din cauza lui Nicolae Mitea, bărbatul cu care ambele au avut relații de lungă durată.

Atunci, Andreea Tonciu i-a dat o palmă în blondei Raluca de la Bambi, iar aceasta avea să spună totul pe micul ecran, mai mult s-a disculpat și a menționat că ea nu a fost violentă deloc.“Nu am agresat pe nimeni, eu am fost cea care a primit o palmă și înjurături de la Andreea Tonciu. Tremuram de frică la machiaj! Eu sunt implicată într-o altă relație acum, nu vreau să mă bag în alte relații. Cu Mitea sunt doar amică”, a declaratartista la PROTV, în timp ce, de cealaltă parte a baricadei, bruneta a susținut că Raluca e o mincinoasă și că din cauza ei s-a despărțit de fostul fotbalist. “De la începutul relatiei mele cu el îl tot suna pe Nicky și îi vorbea urât de mine. Îi spunea că sunt o femeie ușoară și că a greșit că s-a cuplat cu mine”, s-a apărat și Tonciu.