Radio Simplu

SCANDALOS! CE A GĂSIT DAN NEGRU LÂNGĂ CASA BUNICILOR LUI: „CE AU ŞTIUT ĂIA SĂ CONSTRUIASCĂ…”

GALERIE FOTO (2)

Dan Negru nu este doar o vedetă carismatică și un prezentator care, de-a lungul timpului, a reușit să ducă audiențele – vezi, spre exemplu, Revelioanele de la Antena 1 – la cote record, ci și un cetățean pentru care unele ieșiri ”în decor” și indiferența sunt de-a dreptul scandaloase.

Dan Negru și-a petrecut copilăria în apropierea Timișoarei, în satul Bobda. Oamenii locului se mândreau cu un mausoleu construit în anul 1860, numai că acum privesc cu tristețe către el. La rândul său, Dan Negru a luat atitudine, manifestându-și dezamăgirea față de indiferența celor din zonă și a autorităților.

”O ştiu prăbuşită încă din copilărie şi o văd cum moare an după an”, mărturisește Dan Negru, potrivit informațiilor furnizate de adevarul.ro.

”Ce au ştiut ăia să construiască am ştiut noi să prăbuşim!”
Mausoleul de la Bobda se află la 31 de kilometri de Timişoara și reprezintă unul dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult romano-catolice din Banat. A fost construit în anul 1860, dar acum se dărâmă încetul cu încetul.

“Când vă întoarceţi din vacanţa de ski din Austria opriţi-vă să vedeţi şi rămăşiţele Austriei în România! La vreo 20 km de Timişoara, în satul Bobda, lângă casa bunicilor mei, se află o biserică-monument istoric construită pe vremea Imperiului Austro-Ungar. O ştiu prăbuşită încă din copilărie şi o văd cum moare an după an. Clopotele bisericii au fost comandate la Viena şi construcţia era renumită în fostul Imperiul Austro-Ungar. Ce au ştiut ăia să construiasca am ştiut noi să prăbuşim!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.