Radio Simplu

Scandal uriaș între CRBL și Oase, după ce au câștigat Asia Express

CRBL și Oase au încheiat o prietenie de mai bine de 15 ani din cauza banilor. totul a pornit de la premiul câștigat la Asia Express de către cei doi. Acum au ieșit la iveală detalii din scandalul care a avut loc între ei.

Scandal între CRBL și Oase, după 15 ani de prietenie. Totul a pornit de la bani
În 2019 Oase și CRBL au câștigat marele premiu de 30.000 de euro la Asia Express. Apoi cei doi au primit o propunere pe care nu aveau cum să o refuze: să fie co-prezentatori în cel de-al treilea sezon al concursului. Totuși, lui CRBL salariul i s-a părut prea mic, așa că a stabilit cu Oase să refuze oferta.

Lucrurile au început să scărțâie când CRBL a aflat cu stupoare că Oase a acceptat pe ascuns oferta de a pleca pe Drumul Comorilor. CRBL s-a simțit în mod evident trădat și la scurt timp a scos o piesă despre trădarea celui mai bun prieten.

”Te-am desenat frumos
Te-am animat cu cap
O ţară-ntreagă a văzut
Din praf de cartier
De mână te-am luat
Şi la nevoie, ai văzut
În spate te-am cărat
Nu te-ai putut abţine
Ca Iuda m-ai trădat
Şi m-ai vândut perfect cu bloaga
De mână m-ai muşcat
Când te-am hrănit cu suflet
Erai înfometat
Acum eşţi o vedetă
Şi trecutul l-ai uitat”

Cam așa sună o parte din piesa lui CRBL, care este dedicată lui Oase, cel care i-a fost prieten 15 ani. Artistul a scos și un videoclip pe măsură, în care apare chiar și o piatră funeraă, semn că prietenia lor a murit și nu mai poate fi resuscitată.

După ce s-au întors din Asia Express, CRBL a declarat că nu există șanse ca ei să se certe vreodată, fiind că prietenia lor este prea puternică. Așadar, fanii au rămas uluiți când au văzut ruptura dintre cei doi.

“Nu aveam nici o şansă să ne întoarcem certaţi din India. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp. A fost fan Simplu, a fost fan CRBL, breakdance-ul ne-a unit. După care, vinovaţi pentru tot fenomenul Kendama România suntem tot noi doi. Este cel mai bun prieten al meu şi prietenii se numără pe degetele de la o mână. El este degetul mijlociu”, spunea la vremea aceea CRBL.