Radio Simplu

Scandal uriaș! Anamaria Prodan a răbufnit:

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu sunt în război de când a început emisiunea Bravo, ai stil Celebrities. Cele două au avut mai multe altercații, iar acum ana Maria Prodan a decis de cuviință să își spună și ea cuvântul în acest scandal, având în vedere că Tonciu este fina ei.

Anamaria Prodan o critică pe Maria Ilioiu: “Cine e femeia asta, pârlitura asta?”
Anamaria Prodan i-a adresat câteva replici de-a dreptul dureroase Mariei Ilioiu. Impresara nu s-a putut abține, având în vedere că Ilioiu a jugnit-o foarte urât pe fina sa Andreea Tonciu.

Fetița Andreei a rămas marcată de felul în care i s-a vorbit mamei sale, iar Tonciu a plâns în direct vorbind despre asta. „Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut ca am fost foarte jignită. A văzut că am fost acuzată de mai multe chestii și a venit la mine și m-a întrebat: „Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât cu tine? De ce te face ciocănitoare?”, a declarat Andreea Tonciu cu ochii în lacrimi.

Acum Anamaria a intervenit și a pus-o la punct pe Maria Ilioiu. “Doamne, am ajuns să băgăm în seamă toate lepădăturile, toate scursurile. Cum să arunc bani pe așa ceva? Păi eu nu am familie, nu am copii?

Ce mă intereseaza pe mine cine castiga Bravo ai Stil? Sau ca e fina mea acolo? Sa fie sanatoasa, e fata mare, stie in ce se baga. De ce băgăm în seamă toate non valorile? Cine e femeia asta, pârlitura asta? Dar ce minte bolnava are. Este peste puterea mea de intelegere”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Impact.ro.