Radio Simplu

Scandal cum rar s-a mai văzut în showbiz! Bianca Drăgușanu intervine în scandalul „sorcovelor” de la Bravo, Ai Stil!

Bianca Drăgușanu s-a aflat recent în centrul unui nou scandal legat de ”sorcovele” de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” care a reușit să ridice tensiunea pe platoul de filmare. Declarațiile făcute de vedetă la adresa vestimentației concurentelor nu sunt tocmai politicoase.

În interviul Biancăi Drăgușanu pentru wowbiz.ro, vedeta explică faptul că să fii sorcovă nu este chiar așa…rău. ”Am zis că se îmbracă ca niște sorcove, nu că arată ca niște sorcove. Sorcova este un obiect frumos împodobit și foarte împodobit și nu cred că a fi sorcovă este ceva rău. Cred că sorcova este ceva frumos”, spune Bianca Drăgușanu.

Deși părea că nu avea chef de vorbă, Bianca a oferit și explicații în plus. ”Nu (îi plac cum se îmbracă, n. red.)! Cred că cel mai bine îmbrăcată de pe acolo și femeia care are atitudine și stil este Andreea Tonciu. Este favorita mea și despre restul fetelor pot să îți spun doar că sunt niște fete frumoase și.. atât. Și care se îmbracă ca niște sorcove”, insistă Bianca Drăgușanu.

Explicația, una foarte greu de auzit
Totodată, vedeta a explicat în amănunt și de ce le numește pe concurente „sorcove”. ”Când te duci cu sorcova este un lucru rău? Deci sorcova este un obiect foarte frumos împodobit, depinde cum îl privești Așa că nu știu de ce s-a simțit ofensat și cine s-a simțit ofensat, eu sunt o femeie de afaceri, care lucrează în domeniul acesta (moda, n. red.) de mai bine de 12 ani, trăiesc din imaginea mea și din creațiile pe care le fac eu. Nu cred că cineva ar fi trebuit să se simtă jignit, trebuia să o ia ca pe un pamflet și să își vadă de treaba lor, să dovedească că pot să fie stilate. Pentru că dacă emisiunea este despre stil, eu nu am văzut decât niște fete frumoase și atât, nu am văzut niște fete bine îmbrăcate. Eu nu am jignit pe nimeni. Eu am spus ce am văzut, le-am dat un sfat… Dacă pui prea multe pe tine… Less is more (Mai puțin este mai mult, n. red.). Cam asta e!”, a mai spus ea.

De la ce a pornit conflictul
Scandalul „sorcovelor” a pornit după ce Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu s-au întâlnit la o cafea, iar blonda au făcut un „story” pe Instragram un le-ar fi făcut ”sorcove” pe colegele brunetei. Dezvăluirea a fost făcută de Raluca Tănase în culisele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”

”Este strict părerea Biancăi. Râd …că nu sunt celebritate. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă, Ilinca. Mă consider o persoană, care plac publicului pentru felul meu de a fi și pentru nebunia pe care o am. Eu nu sunt dansatoare, eu nu sunt cântăreață, nu sunt nimic… Sunt o simplă fată, femeie”, a declarat Andreea.