Radio Simplu

Sânziana Buruiană a pus ecografia cu bebelușul din burtică și imediat au început să curgă felicitările: „Să fie sănătos, să vă bucurați de el!”

GALERIE FOTO (2)

Sânziana Buruiană, felicitată pentru sarcină, după ce a pus o poză cu ecografia bebelușului

Sânziana Buruiană a descoperit în arhivă o ecografie a fetiței sale, de pe vremea când era în burtică, și a postat-o pe Instagram. Mai mulți internauți nu au citit cu atenție descrierea fotografiei și au crezut că soția lui Nicolae Zuluf este însărcinată a doua oară.

„Felicitări! Să aveți un bebeluș sănătos. Să vă bucurați de el”, i-a scris cineva Sânzianei Buruiana.
Blondina a făcut lămuriri imediat. „Hello…Nu ati citit postarea? Este fetiță mea…Am găsit poza in care seamănă atat de bine cu realitatea atata tot…fara alți bebelusi. E Iza in burtica”, a scris în comentarii Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană încă o alăptează pe fiica ei
Sânziana Buruiană încă o alăptează pe Izabela, fiica ei, deși copila mai aere puțin și împlinește patru ani. Blondina a luat pe toată lumea prin surprindere cu această afirmație, dar a spus că fetița mănâncă și mâncare normală. ”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme.