Radio Simplu

SANDRA IZBAȘA, PIRUETE EROTICE LA UN PARTY ”PE VECHI”

Sandra Izbașa a rămas în atenţia fanilor, chiar și după ce, în urmă cu aproximativ patru ani, s-a retras din activitate. Dublă campioană olimpică, în 2008 şi 2012, este acum ofiţer la Steaua, fiind totodată şi una dintre cele mai de succes sportive ale clubului.

Nu mă simt confortabil când vorbesc despre viață mea privată. Da, știu, s-a scris și că ne-am despărțit și că ne-am împăcat. Lumea din jurul nostru nu prea știe ce se întâmplă și vreau să las lucrurile așa, în continuare în incertitudine. Viața mea personală vreau să o trăiesc așa, să nu o împart cu lumea. Vreau ca oamenii să mă țină minte prin rezultatele pe care le-am atins și cu ceea ce fac în prezent. 

În momentul de față nu mă simt pregătită și nu mă văd mireasă. Dar, toate la timpul lor potrivit! Nu mă grăbesc, îmi place să îmi trăiesc viața. Am încheiat gimnastica la vârsta de 24 de ani și acum mă bucur zilnic de viață, de ceea ce nu am avut parte în perioadele de cantonament și în toată cariera mea de sportiv”, spunea Sandra în urmă cu ceva timp.

“Îmi place să-mi trăiesc viața”

Ca o femeie singură și disponibilă, Sandra Izbașa a ”exersat” talentul în dans la un party ”pe vechi”, acolo unde a întâlnit-o și CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  Îmbrăcată lejer, dar extrem de senzual, Sandra Izbașa a ales să se distreze alături de câțiva prieteni la un party ”pe vechi” ce s-a organizat în Capitală. Din câte se pare, dubla campioană olimpică a intrat destul de repede în atmosfera incediară și nu a ezitat să le arate tuturor că este destul de pricepută în ale dansului.

La un moment dat, Sandra s-a lăsat purtată de val și a făcut câteva piruete erotice alături de unul dintre tinerii care o însoțea. Mișcările pline de sezualitate au fost admirate pe deplin de reprezentații sexului tare care se aflau în apropierea sportivei.