Radio Simplu

S-a urcat în avion și a dat fiecărui pasager o bancnotă. Nu erau mulți bani, dar oamenilor tot nu le venea să creadă. Abia când a explicat de ce a făcut-o, un avion plin cu oameni a început plângă. Ce i se întâmplase bărbatului

Ceva excepțional s-a petrecut în timpul unui zbor cu destinația New York, al companiei Southwest Airline. Toți pasagerii au avut parte de o surpriză neașteptată din partea unui călător la fel ca ei: toți au primit câte o bancnotă de doi dolari. Deși nu era o sumă uriașă, abia când au aflat motivul au fost cu adevărat afectați de gest.

Cea care a povestit totul este Natalie Gunderson, unul dintre pasageri, iată cum s-a întâmplat totul, spus prin cuvintele ei:

În timpul zborului companiei Southwest către New York, din seara asta, se afla și un bărbat care a primit o bancnotă de 2 dolari de la tatăl lui, când avea 16 ani. Tatăl lui i-a spus atunci: ,,Atâta timp cât o să îi păstrezi, nu o să fii niciodată sărac”.

În seara aceasta, bărbatul și-a onorat tatăl și a dat tuturor pasagerilor acestui zbor (aproape plin) câte o bancnotă de 2 dolari, pentru a nu fi niciodată săraci.

El a vrut doar să răspândească iubire. Oamenii buni fac lucruri bune.

Postarea a devenit virală pe Facebook primind peste 50 de mii de reacții, acest om tocmai își pierduse tatăl și o lume întreagă a fost emoționată de gestul lui simbolic. Nathalie a făcut și fotografia pasagerilor, care în mână bancnotele, ea spune că faptul că așa ceva încă se mai întâmplă ,,printre toate rahaturile care se petrec în lume” e un semn foarte bun. Poate mai avem o șansă, ca specie?