Radio Simplu

S-a sărutat cu un străin în Turnul Eiffel și a cerut tuturor ajutorul ca să îl găsească. Cine era băiatul care i-a cucerit inima în Paris. A avut o mare surpriză când l-a găsit:

GALERIE FOTO (2)

Pentru mulți, Parisul este cel mai romantic oraș din lume. Acolo oamenii vorbesc limba iubirii. Cuplurile se țin de mână pe străzile pietruite, după ce se bucură de cea mai bună bucătărie franceză și, fără excepție, se sărută și își declară iubirea în vârful Turnului Eiffel.

Cu toate acestea, pentru Juliana Corrales de 18 ani din California, un sărut romantic al Turnului Eiffel cu un străin s-a transformat într-un dezastru.

Eleva în vârstă de 18 ani era într-o călătorie școlară la Paris, când și-a promis că va săruta pe cineva în Turnul Eiffel. Și-a postat pe Twitter planul care a dus ca buzele ei să fie sărutate de un străin frumos.

„Am mers la Paris pentru 12 zile cu cei mai buni trei prieteni”, a scris ea pe rețeaua socială, „și de când părinții mei m-au surprins cu această veste că voi ajunge acolo, am făcut un pact cu mine că voi săruta pe cineva în Turnul Eiffel.”

„Pe data de 6 ianuarie eram în Turnul Effiel și căutam pe cineva cu care să mă sărut. Din păcate, nu existau multe opțiuni pentru că nu era nimeni de vârsta mea care să nu vină cu prietena”.

Dar, din fericire, prietenul meu l-a văzut pe Gavin și l-am urmat până la nivelul superior și ea l-a lovit pe umăr și apoi s-a retras să mă lase pe mine să vorbesc cu el. Cumva, am reușit să fac propoziții concise și l-am întrebat dacă nu l-ar deranja să mă sărute.

„I-am explicat pactul meu și, spre uimirea mea, el a fost de acord să mă sărute.”
Dar nimic nu ar fi pregătit-o pe Juliana pentru ceea ce urma să se întâmple.

„Așa că ne-am sărutat și a fost destul de grozav, iar prietenii mei m-au aplaudat și am râs cu toții”, a dezvăluit tânăra entuziasmată. Și apoi mama lui a strigat: Acesta este fiul meu, sărută-l din nou, să pot face o poză și, bineînțeles, am acceptat pentru că era superb.