Radio Simplu

S-a rugat ca sotia lui sa nu mai fie asa lenesa. Dumnezeu i-a dat o lectie de viata

Un barbat se gandea zilnic ca sotia sa casnica nu face nimic, iar el munceste din greu. A aflat insa o lectie nepretuita, din care toti putem sa invatam ceva.

Se gandea ca el munceste zilnic pentru a sustine familia, iar sotia sa nu face nimic, pentru ca sta acasa. S-a rugat la Dumnezeu ca ea sa nu mai fie lenesa, asa ca a primit o lectie pe care nu o va uita vreodata.

Dumnezeu a ascultat rugaciunea barbatului, insa nu cum a vrut el. A avut ocazia sa stea el acasa o saptamana, timp in care sotia sa a fost ocupata cu treburi in afara orasului. Inca din prima zi a remarcat ceva ce avea sa ii schimbe gandurile despre sotia sa.

A trebuit sa ii trezeasca pe cei mici, sa ii duca la scoala, sa se duca la magazin pentru a face cumparaturi, sa plateasca facturi, sa faca un plan de economii. Seara, deja epuizat, a pregatit masa pentru copii.

A doua zi a observat ca trebuie sa curete casa, sa stearga praful, sa spele pe jos, sa spele rufele, sa faca baie copiilor si sa scoata cainii familiei la plimbare.

Timp de o saptamana, aceasta a fost rutina lui zilnica: mergea la cumparaturi, avea grija de copii si de catei, facea tot timpul curat si mancare.

Cand s-a intors sotia sa a fost nespus de fericit sa o revada si, pentru prima oara in viata, i-a spus cat de mult o apreciaza si respecta faptul ca ea sta acasa, unde este foarte multa munca de facut.

Barbatul a revenit la programul sau, merge la serviciu in fiecare zi, insa seara, cand ajunge acasa, isi ajuta sotia la treburi. Ii multumeste zilnic lui Dumnezeu pentru ca i-a oferit acea saptamana in care sa fie in pielea sotiei lui si pentru ca a avut ocazia invete aceasta lectie valoroasa.

Loading...