Radio Simplu

S-a îmbrăcat într-o rochie și soțul i-ar fi zis că-i urâtă. Atunci și-a spus că trebuie să facă pentru ea ceva și acum a dezvăluit tuturor metoda prin care a reușit. Dieta cu care Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme

Oricât de greu ar părea de crezut, Lidia Fecioru a ținut cândva dietă, fiindcă nu a avut dintotdeauna silueta de azi. Iată ce a motivat-o și cum a reușit să slăbească 30 de kilograme în timp-record!

Pe Lidia Fecioru, faimosul bioenergoterapeut, o vedem săptămânal la televizor, iar sfaturile sale sunt urmate de mii de femei, însă puțină lume știe că aceasta a trecut la rândul său prin momente grele în privința siluetei și a avut nevoie de motivare pentru a scăpa de kilogramele în plus. Iată care a fost momentul declanșator și mai ales care este dieta Lidiei Fecioru și cum a reușit să slăbească în timp-record nu mai puțin de 30 de kilograme!

„Am slăbit, am divorțat”
Total a pornit de la reproșul pe care i l-a făcut chiar soțul ei, de care ulterior a și divorțat, însă, de atunci, Lidia Fecioru și-a păstrat greutatea constantă ani buni. Iată cum, în doar 7 luni de zile, bioenergoterapeutul a reușit, cu multă voință, să dea jos multe kilograme!

`Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat.

Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.

Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănaânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr.

Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara.

Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte. Dacă îți pui ordine în minte, e ca în viață. Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc`, a povestit Lidia Fecioru într-un interviu pentru Irina Reisler.

Sursa:ROL.RO