Radio Simplu

S-A AFLAT! CÂȚI BANI CERE SMILEY PENTRU A PARTICIPA LA UN CONCERT. CE PRETENȚII MAI ARE ARTISTUL

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Artistul are o carieră de invidiat și, logic, foarte mulți fani. Motiv pentru care este un cântăreț care solicită o sumă pe măsură pentru a participa la un eveniment.

Cine îl vrea pe Smiley la o nuntă trebuie să scoată din conturi fix 12.000 de euro. Artistul cântă pentru acești bani 50 de minute. În cazul petrecerilor din corporații, cântărețul solicită 15.000 de euro. În acest caz, reprezentația durează o oră.

În plus, potrivit impact.ro, Smiley vrea ca transportul să-i fie asigurat atât lui, cât și echipei care îl însoțește. De asemenea, trebuie cazat neapărat la un hotel de cel puțin patru stele. Totodată, în cazul evenimentelor pentru care trebuie să se deplaseze mai mult de 200 de kilometri, artistul dorește să îi fie asigurate două mese, în ziua concertului, dar și clasicul mic dejun.

Smiley, relație cu Gina Pistol
Recent, Gina Pistol s-a hotărât să vorbească despre relația cu Smiley și – într-un interviu – a oferit informații pe care fanii cuplului le așteptau de mult timp. Recunoaște că au preferat să fie discreți și mărturisește că familiile erau la curent cu tot ceea ce se întâmpla între ei.

“Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a spus frumoasa Gina Pistol.