Radio Simplu

S-A AFLAT ADEVĂRUL! CÂȚI LEI ÎI TRIMITE, ÎN FIECARE LUNĂ, ANDREEA ESCA DE LA PRO TV FIICEI EI, ALEXIA ERAM

Alexia Eram este fiica Andreei Esca. Este, însă, o tânără independentă, care nu cere deloc bani de la părintele ei. Are mare noroc că aspectul fizic o ajută, primind numeroase propuneri de colaborări. La 16 ani s-a angajat pentru prima oară, la o cafenea.

La 18 ani, Andreea Esca i-a făcut primul contract de muncă cu normă întreagă, angajând-o la revista on-line pe care o deține. A fost momentul când a început să primească tot mai multe oferte de la branduri de haine care i-au cerut să pozeze pentru ele sau pentru a le promova produsele pe rețelele de socializare.

De precizat că Alexia are chiar și propriul produs cosmetic. Părinții ei au scos pe piață un ruj ce poartă chiar numele fiicei lor. Banii de pe urma vânzării ajung în buzunarul tinerei.

Chiar și în aceste condiții, Andreea Esca insistă să-i trimită bani fiicei. ”Primesc pe lună o sumă de bani. Să spunem că primesc un salariu în Anglia, dar eu fac și banii mei”, a spus Alexia Eram.

Ținând cont de cele declarate de fata Andreei Esca, un calcul simplu ne ajută să aflăm, concret, câți bani primește ea în fiecare lună. Un salariu mediu lunar în Anglia este de aproximativ 2.416 lire sterline.

Transformat în lei, rezultă suma de 13.102 lei, ceea ce reprezintă 130 de milioane lei vechi. Atât primește Alexia Eram, în fiecare lună, de la Andreea Esca, ceea ce este – să recunoaștem – un ”salariu” consistent.

Ce salariu are Andreea Esca

Cu câțiva ani în urmă, atunci când salariul Andreei Esca devenise o preocupare mai mare decât rata de șomaj în România, oameni bine poziționați în televiziune vorbeau despre sume numai bune să-ți taie respirația la rostire. Pe fluturașul ei lunar, la vremea aceea, o vreme de mare glorie a postului care se afla încă în bulevardul Pache Protopopescu, ar fi stat înscrisă suma de… 46.000 de euro. Asta, la un calcul simplu, i-ar fi adus știristei încasări de aproape jumătate de milion de euro pe an.