Radio Simplu

Ruleta la cazinourile online

Cu o istorie veche, pornită din Europa, ruleta este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare și mai apreciate jocuri de cazino din toate timpurile. Este un joc atât de popular încât este cunoscut nu doar de fanii jocurilor de noroc. Oricine a auzit de ruletă.

 

Regulile sunt simple ceea ce face ca pentru mulți, ruleta să fie unul dintre primele jocuri de noroc pe care le-au învățat vreodată să le joace.

 

Premisa jocului este simplă. Există o roată care se învârte și în care un dealer aruncă o mică minge albă. Înainte ca mingea să se oprească în unul dintre sloturile numerotate de pe roată, jucătorul pariază pe poziția în care consideră că va ateriza mingea. În caz că reușește să prezică poziția corectă, atunci câștigă.

 

Dacă înainte de dezvoltarea masivă a internetului și a tehnologiei, ruleta se juca exclusiv în cazinourile fizice, acum este accesibilă pentru oricine își dorește să joace datorită existenței unui număr foarte mare de cazinouri online. Acum nu mai sunt impedimente precum deplasarea până la cazino, costuri suplimentare pentru transport, ținută și consumație.

 

Ruleta online poate fi jucată de oriunde cu condiția existenței unui gadget și a unei conexiuni la internet. Poți alege să joci atât pe platformele de jocuri de noroc din străinătate, dar la fel de bine poți alege din lista de cazinouri online România, care este destul de lungă la ora actuală. O simplă căutare pe internet îți pune la dispoziție cele mai bune cazinouri licențiate din țara noastră.

Varianta cu dealer live

 

Ruleta se prezintă sub mai multe variante, ruleta europeană fiind cea mai populară, urmată de ruleta americană. Singura diferență dintre cele două este existența unui dublu zero la cea americană.

 

În oferta cazinourilor online se află și varianta de ruletă cu dealer live, ceea ce face ca experiența jocului să se apropie de cea dintr-un cazino real. Acest tip de ruletă este o combinație de joc fizic cu joc online.

 

Dacă te numeri printre persoanele cărora le place să interacționeze cu alți oameni, în mod sigur îți va face plăcere să joci ruletă cu dealer live, un joc în care o persoană în carne și oase învârte roata de ruletă.

Cum funcționează ruleta cu dealer live

 

Cazinourile online folosesc tehnologii de streaming, astfel încât jucătorii să poată vedea toată acțiunea care se desfășoară la masă. Pariurile se fac însă de acasă, de pe PC, laptop, tabletă sau smartphone.

Pariezi pe ecran cu un click sau un touch, dar rotirea mingii care determină dacă câștigi sau nu are loc într-un cazino live. Un dealer adevărat învârte mingea, iar locul în care ajunge mingea determină dacă câștigi sau nu pariul.

 

Poți interacționa cu dealerul și poți purta discuții cu alți jucători de la masă.

 

Jocul este cât se poate de real, exact ceea ce vezi tu pe ecranul dispozitivului tău se întâmplă în sala de joc. În niciun caz jocul nu este trucat, rotirea ruletei având loc în timp real.

 

Există și câteva dezavantaje ale jocului de ruletă cu dealer live. Unul dintre acestea este numărul limitat de locuri. Uneori este posibil să îți dorești să joci dar să nu mai găsești locuri sau să fie nevoie să aștepți o anumită perioadă de timp până prinzi un loc.

 

Spre deosebire de mesele digitale, cazinoul online nu poate doar să apese un buton și să creeze o masă nouă.

De ce să alegi ruleta online

 

În cazul ruletei online există o serie de avantaje pe care nu le vei găsi la jocul de ruletă dintr-un cazino terestru.

 

Astfel, toate pariurile sunt făcute pe ecranul computerului tău cu mouse-ul sau cu touch pe ecranul telefonului. Aceasta înseamnă că poți face un pariu pe ce poziție vrei, dintr-o mișcare cu mouse-ul sau cu degetul pe ecranul dispozitivului. Într-un cazino real nu poți ajunge oriunde vrei din prima, trebuie să faci mișcări mai multe, să îți faci loc uneori printre jucători.

 

Dacă mergi într-un cazino real sau alegi ruleta cu dealer live, este posibil să nu prinzi loc la masă ori să aștepți minute bune până prinzi un loc. În cazul ruletei online “clasice” nu te confrunți cu această problemă pentru că pot fi create oricâte mese digitale este nevoie.

 

Când joci la ruletă într-un cazino fizic, ești forțat să joci la viteza pe care o dictează dealerul. În mediul online nu se întâmplă acest lucru. Joci cum vrei. Dacă dorești să joci într-un ritm alert, nu te împiedică nimeni și nimic să o faci. De asemenea, dacă vrei să joci lent, poți face și acest lucru.

Mingea se învârte doar când îi spui tu.

 

În cazul ruletei online, tu deții controlul jocului și nu invers. Într-un cazino terestru, niciodată nu se va întâmpla acest lucru.

 

Un alt avantaj de care te poți bucura când joci pe o platformă de gambling este existența bonusurilor. Această ofertă nu o vei găsi niciodată într-un cazino din viața reală.

 

Cazinourile online sunt diferite. Deoarece nu au cheltuieli atât de mari cu personalul și pentru că nu trebuie să plătească chiria clădirii, pot să le ofere clienților bonusuri și recompense.

 

Este ideal să profiți de existența acestor bonusuri, dar trebuie să acorzi o atenție deosebită modului în care primești acele bonusuri. Deși îți va lua ceva timp până vei citi condițiile de acordare a bonusurilor, este necesar să parcurgi acel text pentru a nu te simți apoi “păcălit”. De obicei, bonusurile sunt condiționate de existența unei depuneri în contul de jucător și de efectuarea unui anumit număr de pariuri.

Concluzie

 

Alege să joci la cazinouri online licențiate și renumite. Nu intra pe site-uri obscure care îți promit “marea cu sarea” pentru că, de obicei, ofertele extraordinar de bune nu sunt reale.

 

Nu uita să îți gestionezi foarte bine bugetul și să exersezi de câteva ori variante demo ale jocului de ruletă înainte să începi să pariezi pe bani reali.