Radio Simplu

Ruby și-a făcut 2 operații estetice în secret, la 18 ani. Acum are probleme grave cu sânii!

GALERIE FOTO (3)

Ruby a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a făcut o mărturisire neașteptată. Artista are o operație estetică pe care și-a făcut-o în mare secret, chiar după ce a terminat liceul. Ruby și-a făcut micșorare de sâni la 18 ani.

Întotdeauna Ruby a recunoscut intervențiile estetice pe care le are, însă doar pe una a ținut-o ascunsă. Cântăreața s-a operat la sâni pe vremea când avea doar 18 ani și considera că bustul ei este prea mare, astfel că a făcut o operație de micșorare a sânilor. Această operație este una pe care Ruby o regretă și a dezvăluit că nu ar mai face asta niciodată, pentru că acum are probleme.

După ce și-a micșorat bustul, după un timp, Ruby a vrut să-și mărească din nou bustul, astfel că a apelat la implanturile mamare, iar acum are probleme. Vedeta nu a respectat toate indicațile pe care medicul estetician i le-a dat, iar la două zile după operație, Ruby a urcat pe scenă, deși medicul i-a interzis să facă asta.

‘Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme. ‘, a declarat Ruby la Interviurile VIVA!.

S-a operat la nas pentru că se simțea complexată
Ruby a așteptat cu nerăbdare să împlinească 18 ani, pentru că își dorea din tot sufletul să-și opereze nasul. Tatăl ei a susținut-o în această decizie, iar familia a fost cea care a ajutat-o. Ruby și-a făcut două operații estetice la nas și este foarte mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut.


La un moment dat, Ruby exagerase cu acidul hialuronic în buze și a renunțat la el. Deși toată lumea îi spunea că nu-i stă deloc bine cu buzele exagerat de mari artista nu-i asculta, până când și-a dat seama că nu-i plăcea nici ei.

‘Mi-am făcut două operații de rinoplastie. Una după ce am implinit 18 ani, pentru că aveam un nas mare și strâmb. Îmi pare foarte rău că mi-am făcut implant mamar. Pe mine m-a complexat foarte tare nasul. Am așteptat foarte mult să fac 18 ani ca să-mi fac rinoplastie. Pasul acesta mi-a schimbat percepția despre mine. A doua operație la nas am făcut-o acum 2 ani și puțin, pentru că am simțit că este loc de mai bine. Îmi place mult pentru că arată natural. Arată de parcă l-aș avea eu de o viață. Mi-am pus acid hialuronic în buze, dar rău am făcut. Arătam ciudat rău și arătam rău.’, a mai mărturisit cântăreața la Interviurile VIVA!.