Radio Simplu

Ruby a sărit la gâtul iubitului! ”Nu ai voie sa te uiți la altă femeie! Niciodată!”

Ruby s-a certat teribil cu iubitul ei, Adrian, într-un show de aventură!

Ani de zile, Ruby şi-a ţinut iubitul departe de camerele de filmat. Deși locuia împreună cu el și erau de nedespărțit, cântăreața a preferat să meargă pe calea discreției!

”Povestea noastră de dragoste a început tumultuos, după câțiva ani în care am fost prieteni. Cred că, la nivel subconștient, a fost dragoste la fiecare revedere, doar că nu i-am dat voie să se dezvolte mult timp. Ce m-a atras, lăsând la o parte treaba asta că e frumușel și are pătrățele și toate cele, a fost faptul că încă se juca jocurile copilăriei, iar pe mine cu joaca mă dai gata”, a povestit Ruby în presă.

Cântăreața a fost completată de Adrian, iubitul ei, în dezvălurile despre legătura lor amoroasă. ”Cred că noi am învățat să ne privim unul pe celălalt ca pe un întreg, nu ne mai uităm la defecte! Ăștia suntem… Și buni, uneori și răi! Eu trebuie să îi „tolerez ei copilăria, copilărie de care și eu „sufăr de multe ori până când stau lângă ea și sunt obligat să fiu ăla matur!”, a spus și dansatorul.

Cu toată discreția lor, cei doi au decis însă în acest an să se încumete să participe împreună la show-ul de aventură Asia Express, în care s-au prezentat lumii așa cum sunt ei în realitate, atât ca persoane, cât și la nivel de cuplu! Și dacă pe parcursul show-ului, și-au arătat de multe ori părțile frumoase, ei bine, spre sfârșit, și mai ales în finală, tensiunile dintre ei au fost evidente! De pildă, Ruby s-a luat la ceartă cu iubitul în mașină și a creat un adevărat scandal în momentul în care indianca din show care și ajuta la o probă, îi arunca ocheade lui Adrian! Nervoasă, artista s-a enervat mai întâi pe femeie, apoi, i s-a adresat partenerului ei pe un ton răstit și i-a spus să privească numai înainte. ”Nu ai voie să te uiți la altă femeie! Niciodată! Ai înțeles”, a tunat vedeta, timp în care bărbatul ei a preferat să fie mai calm, căci altfel, nu se știe la ce cuvinte grele s-ar mai fi ajuns!

Loading...