Radio Simplu

RUBY A CONTRACTAT O BOALĂ PERICULOASĂ ÎN TIMPUL FILMĂRILOR DE LA SURVIVOR ROMÂNIA?! ARTISTA A PĂRĂSIT PE BRAȚE COMPETIȚIA DE LA KANAL D

“Ruby a contractat o boală periculoasă în timpul filmărilor de la «Survivor România»?!” – este întrebarea și, totodată, îngrijorarea tuturor apropiaților vedetei, după ce au văzut ediția de seara trecută a competiției care se filmează în Republica Dominicană. Carismatica artistă s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de intervenția unor medici. În ciuda eforturilor acestora ca ea să rămână în concurs, la câteva ore după ce i-au fost administrate calmante, cântăreața a părăsit pe brațe Insula Faimoșilor de la “Survivor”.

Ruby a părăsit pe brațe Insula Faimoșilor din cadrul competiției “Survivor România”
În vârstă de 30 de ani, Ruby a trăit momente cumplite pe platourile de filmare de la “Survivor România”! În cadrul ediției trecute, artista a avut nevoie de ajutorul unui echipaj medical, care i-a administrat injectabil calmante. Potrivit mărturisirilor sale, simțea dureri puternice în zona abdomenului, care nu au dispărut nici după injecția care i s-a făcut.

“Nici la spital nu are ce să îmi facă, nici nicăieri! Nu are ce să-mi facă! Mi-a făcut injecție fata asta! Nu îmi e bine!”,i-a mărturisit Ruby cu disperare Cristinei Șișcanu, care era lângă ea.

“Nu e suficientă o injecție, Ruby! Trebuie investigat ce este acolo! Dacă e ceva la stomacul acela?”, i-a spus Cristina Șișcanu tinerei artiste.

Apropiații și fanii cântăreței au fost șocați când au văzut scenele în care aceasta se simțea extraordinar de rău. La un moment dat, în jurul ei s-au strâns două concurente de la “Survivor România” ca să îi facă masaj. În acest timp, ea implora Providența să se facă bine. În urmă cu câteva zile, îndrăgita artistă s-a prăbușit după o probă solicitantă.

După câteva ore de chin, Ruby a părăsit Insula Faimoșilor de la “Survivor România” în miez de noapte. Ea a fost transportată în brațe de un bărbat până la barcă.

Telespectatorii au un rol extrem de important în evoluția concurenților de la “Survivor”! Și asta pentru că ei pot să își voteze favoriții și, astfel, să îi mențină în joc. Modalitatea de votare va fi comunicată în timpul difuzării reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.

Concurenții competiției de la Kanal D vor fi nevoiți să își dezvolte adevărate strategii de supraviețuire, să se integreze în echipa din care fac parte și să facă față provocărilor dificile apărute în viața de zi cu zi din jungla Dominicană. Abilitaâile de adaptare, echilibrul psihic, îndemânarea și rezistența fizică le vor fi cei mai buni aliați în parcursul lor.