Radio Simplu

Rottweiler-ul acestui om dispăruse fără urmă de 8 ani

Rottweiler-ul acestui om dispăruse fără urmă de 8 ani: Acum priviţi când o figură familiară intră în cameră

Legătura dintre un câine şi stăpânul lui este atât de puternică, încât chiar şi după o lungă perioadă de timp în care cei doi stau departe unul de celălalt revederea este la fel de naturală ca şi când timpul nu ar fi fost un obstacol. Aceste imagini sunt extrem de grăitoare în acest sens.

În urmă cu 8 ani, Joshua Eduard şi-a pierdut câinele, un pui de rottweiler pe numele lui Duke. La un moment dat el a primit un telefon de la o companie care implantează cipuri animalelor, anunţându-l că patrupedul lui s-ar putea să se afle în acel loc.

Bărbatul a mers acolo şi a aşteptat pe hol nerăbdător cu speranţa că îşi va revedea câinele după atâţia ani. În momentul în care câinele a venit spre el, acesta l-a recunoscut imediat bucurându-se nespus. Stăpânul câinelui nu şi-a imaginat niciodată că această reuniune va putea avea loc şi nu mai spera că îşi va putea ţine în braţe prietenul mult iubit.

Acum Duke este un câine în toată firea, dar se poartă asemeni unui pui care vrea să fie mângâiat şi alintat. Mai mult de atât, Duke se rostogoleşte pe duşumea cu burta în sus pentru a primi şi mai multe mângâieri din partea celui care i-a dus dorul timp de 8 ani de zile.

Maria Elena Cartaya, cea l-a găsit pe Duke şi a făcut posibilă reîntâlnirea câinelui cu stăpânul lui adevărat este vizibil emoţionată şi aşa cum mărturiseşte nu va uita prea uşor acest moment. Joshua Eduard este foarte recunoscător tuturor celor care au contribuit la găsirea câinelui şi mai ales că i l-au înapoiat.