Radio Simplu

RONA HARTNER

Rona Hartner nu traversează deloc o perioadă bună din viața ei, având mari problem de sănătate. Mai nou, medicii i-au descoperit o nouă boală.

Rona Hartner primește lovitură după lovitură. În plin tratament pentru cancerul de colon, descoperit în urmă cu puțin timp, artistei i-a mai fost descoperită o boală gravă: embolia pulmonară. Rona urmează acum încă un tratament, în Franța, și îi anunță pe cei care „au îngropat-o deja’ că va trece și peste acest hop.

Rona Hartner a aflat că suferă de embolie pulmonară. Afecţiunea i s-a produs din cauza unui medicament folosit de medici pentru tratament. Din fericire, însă, totul a fost descoperit la timp, iar artista a fost pusă pe un nou tratament.

Săptămâna trecută, Rona Hartner a vorbit la Antena Stars, unde a povestit că până la urmă lucrurile nu au fost grave şi că în două săptămâni se va rezolva şi va putea ajunge şi la concertele programate în România.

„Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau avionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

„Mă simt bine. Mi-am dat seama cât am fost în spital mi-am dat seama că m-a susținut iubirea oamenilor. Noi românii avem darul empatiei. Locuim pe Coasta de Azur, acolo trebuia să plecăm înainte să ajung la spital, am avut instinctul de supraviețuire. Îmi pierdusem un pic gustul vieții, am crezut că am o formă de depresie.

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, a fost operată în luna februarie, în România, după ce a ajuns de urgență la spital acuzând dureri puternice. Atunci i-a fost îndepărtată o tumoare de natură cancerigenă de la colon, ulterior fiind, din nou, operată în Franța, acolo unde se află și în acest moment pentru continuarea tratamentului cu chimioterapie.

Loading...