Radio Simplu

Rolurile din ”Liceeni” i-au îmbogățit. S-a aflat câți bani au primit Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu

Nu se așteptau să aibă succesul de care se bucură astăzi, dar timizi au pornit pe drumul actoriei, care i-a propulsat imediat.

Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu, actorii principali din ”Liceenii”, au primit o sumpă frumușică pentru primele lor roluri, cu ajutorul cărora și-au îndeplinit câteva dorințe.

Povestea Danei şi a lui Mihai din „Liceenii” a ţinut cu sufletul la gură milioane de tineri, iar filmul și astază este printre preferatele românilor, rămânând unul dintre cele mai iubite şi apreciate filme româneşti dintotdeauna.

Ştefan Bănică Jr., cel care a interpretat rolul lui Mihai, a fost luat din armată pentru film. Odată cu apariţia în film, viaţa lui a luat o altă întosătură. Tot la acea vreme, i s-a spus pentru prima dată „Ştefan Bănică Junior”, de către Nicolae Corjos, citează spynews.ro. „În 1985 am intrat la Institutul de Teatru şi am plecat în armata la Craiova. Toţi studenţii la actorie au dat probe pentru rolul Mihai, dar lui Corjos nu i-a placut niciun candidat. Am fost scos din armata pentru a da probe pentru film”, povestea Ştefan Bănică Jr. în trecut.

Atât Ştefan Bănică Jr., cât și Oana Sârbu au primit pentru rolurile lor nu mai puțin de 9.000 de lei! De acei bani, Oana Sârbu şi-a cumpărat o canapea, două fotolii şi o maşină de spălat. De asemenea, imediat după apariţia filmului, Oana Sârbu a fost declarată cea mai populară actriţă.

Loading...