Radio Simplu

„Rochia urâtă”, tendința care a luat cu asalt retelele de socializare

Instagramul reprezintă una dintre cele mai populare rețele sociale, neexistând femeie care să nu dețină un cont sau care măcar să nu fi auzit de această platformă. Astfel, orice tendință nouă care apare pe această rețea se face rapid cunoscută, ajungând în fața femeilor din orice colț al lumii.

De curând a apărut pe Instagram „rochia urâtă”, care te face să uiți de rochiile mulate, strălucitoare sau elegante, aceasta fiind largă, vaporoasă, voluminoasă, atârnând lejer în jurul corpului. Aceasta seamănă cu cămașa de noapte a bunicii, dar adaptată stilului modern, și a devenit o piesă must-have.

Din fericire, există o gamă largă de modele, de la cele simple la cele florale. „Rochia urâtă” este ideală pentru doamnele cu siluete voluptuoase, deoarece acoperă și cea mai mică imperfecțiune.

Rochiile scurte emană feminitate, tinerețe și frumusețe, motiv pentru care multe femei le preferă. Dacă ești una dintre femeile care nu refuză noul trend, poți achiziționa o rochie în varianta mini, pe care să o porți cu sandale și accesorii strălucitoare în păr.

Rochiile midi ascund micile imperfecțiuni ale corpului, dar descoperă finuț o mică parte a picioarelor, suficient cât să ofere un aspect misterios, plin de feminitate. Poți alege o „rochie urâtă” midi din denim, pe care să o asortezi cu o pereche de pantofi în culori închise. Ținuta poate fi completată cu o geantă în aceeași nuanță cu încălțămintea.

 

Dacă nu ești mulțumită de aspectul picioarelor tale, poți alege să porți o rochie vaporoasă lungă, care să le acopere. Acestea pot fi găsite atât în culori neutre, cât și în nuanțe mai îndrăznețe, în funcție de gustul fiecărei femei.