Radio Simplu

Richard Gere: Înțeles profund prin cuvinte simple

Richard Gere nu este lipsit de atenția fanilor. Este iubit în toate colțurile globului și nu necesită publicitate excesivă. Dar postarea lui pe Facebook a provocat o furtună de emoție.

Distribuirea mesajului său a fost realizată de sute de mii de oameni, dintre care mulți nu sunt deloc fani ai lui Richard.

Citește traducerea acestei scrisori remarcabile. În ea, fiecare cuvânt este pătruns cu sinceritate și înțeles profund.

“Mama unuia dintre prietenii mei avea un stil de viață sănătos tot timpul. Ea prefera numai mâncare sănătoasă, nu bea sau fuma, făcea exerciții și se temea să stea la soare prea mult. Ea a vizitat permanent dieteticieni și fizioterapeuți, urmând cu strictețe instrucțiunile lor. Poți să spui că era puțin nebună în ceea ce privește sănătatea ei.

Acum are 76 de ani și a fost diagnosticată cu cancer de piele și cu cancer de măduvă osoasă. În plus, are osteoporoză într-o etapă dificilă …

Tatăl prietenului meu nu s-a dat înapoi de la nimic. El nu a făcut niciodată sport și a iubit să mănânce orice, uneori chiar și unt cu șuncă. Își permitea să bea și să facă plajă, chiar și la ore interzise, uneori.

Poți să spui că toată viața lui nu a ținut cont de sfatul medicilor și a trăit așa cum îi plăcea. Acum are 81 de ani, iar doctorii spun că are o sănătate pentru care tinerii l-ar invidia.

Indiferent cât de greu încerci, nu poți scăpa niciodată de otrava interioară. Mai devreme sau mai târziu ea te va prinde din urmă. Mama prietenului meu mi-a spus de curând: “Dacă știam cum se va sfârși viața mea, nu aș fi ascultat niciodată doctorii, ci aș fi trăit după propria mea plăcere”.

Aceasta este viața și niciunul dintre noi nu va pleca de aici cu viață. Deci, nu te îngriji ca pe un secundar. Cât există timp, trebuie să îl trăiești la maxim. Mâine ar putea fi prea târziu.

Fă ce vrei. Mănâncă delicios, fă plajă când ai chef și nu ezita să fii leneș. Fii stupid și ciudat, dar fii tu!

În aceste cuvinte simple, este ascuns un mesaj profund!