Radio Simplu

Regina i-a „interzis” lui Meghan să mai poarte bijuteriile coroanei britanice

De când a intrat în sânul familiei regale, Meghan Markle a avut privilegiul de a purta unele dintre cele mai îndrăgite bijuterii din vistieria regală. Asta până acum! Regina a hotărât ca Meghan să nu mai aibă dreptul la ele!

Potrivit presei britanice, soţia Prinţului Harry nu mai are dreptul la anumite bijuterii ale coroanei britanice, deşi lui Kate nu i s-a pus niciodată o asemenea interdicţie. Chipurile, Regina Elisabeta n-a fost deloc impresionată de comportamentul fostei actriţe înainte de nuntă, când ar fi cerut o anume tiară, motiv pentru care a decis să-i „interzică” să poarte anumite piese din colecţia regală.

Palatul Buckingham ar fi adoptat o nouă serie de reguli, menite să ”menţină ordinea, ierarhia şi să stabilească un precedent” în sânul familiei regale. ”Palatul Buckingham a decis că nu toate bijuteriile din colecţia regală să fie disponibile pentru Meghan. Regina a informat că nu toate bijuteriile pe care Diana le-a avut să-i fie la dispoziţie lui Meghan”, spune un apropiat pentru The Sun.

Chipurile, aceasta ar fi şi explicaţia pentru faptul că Meghan n-a purtat o tiară la banchetele de stat la care a participat în alte ţări. Prinţul Charles ar fi sfătuit-o pe Meghan să nu aleagă o tiară, dat fiind faptul că e noul membru al casei regale şi că ar putea fi văzută ca ”extravagantă”. Asta deşi cumnata ei, Kate, a purtat una chiar în aceeaşi seară, în cazul unui banchet la Palatul Buckingham. ”Meghan n-a înţeles toate acestea pentru că este nou în acest rol, motiv pentru Charles i-a spus că nu ar fi potrivit”, a povestit o altă sursă.

Iar acum că a renunțat la statutul de membru regal, Meghan Markle nu va mai purta niciodata vreo bijuterie din vistieria regală.